İzmirdeki Hastaneler Ve Doktorlar

yesil_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
13
0
86
İzmir
Slm kızlar izmirde bildiğiniz iyi bayan doktor veya hastane varmı. Ben eşrefpaşaya gidiyorum bayan doktor var ama muayene günleri çok az. Özel hastaneler veya diğer yerlerdeki doktorlar nasıl. Özel hastahanelerde ssk ne kadarını karşılıyor. bilgilerinizi yazarsanız Sevinirim....

Canım ben Ege üni.deyim, ssk'lı olarak çok az ödüyorusun, ama Tüp bebek merkezinde ekip halinde senle ilgileniyorlar, yani doktor seçme şansın yok, erkek bayan şansına kim düşerse artık:) Ama sitede arkadaşlar İrembe 'den çok memnunlar, hem bayan doktorda varmış, hem fiyatıda çok pahalı değilmiş. İstersen İrembeyi bir araştır.

canım ben irenbe tup bebek merkezi ne gidiyorum dr um dilek aslan ve çok mükemmel bir insana insan olarkada dr olarakda mukemmel harika ve pazar günleri hariç hergün tam mesaileri var ssk lı olarak 89 ytl ödüyorsun

bende irenbeye gidiyorum.
herzaman söylüyorum,birebir takip yani tek dr la devam ediyorsun, bazı günler işleri olduğu zaman hastalrını kendi merkezdeki dr yönlendiriyorlar ama , bir kere oldu,oda sorun değil.
ssk ile anlaşmalrı var. Para olarak diğer merkezlerden farkı nedir bilmiyorum.
kent hastesinden memnun var ,ege tüp ayrıca şifa galiba
ünversitede iyi ama randevu ve dr takibi zormuş,prf dr celal Pazar varmış.
Denizliyi de söylediler bana ama giden bulamadım birebir konuşmak ve sormak için.

iRENBE diyebilikesinlikle rim canım tam anlamıyla harika benim doktorum refik keleş çok memnunum ne zaman ararsam çok ilgili çok iyi bir doktorum var. ben çok doktor değiştirdim benim 7. doktorum ama sonunda buldum. ayrıca dilek aslanda var. bazen ekip olarakda ilgileniyorlar birbirlerinden destek alıyorlar ortak karar veriyorlar kısacası çok güzel hemşirelerde öyle.

kesinlikle bence gidersen pişman olmazsın zaten bayan dr aramışsın dilek aslan izmirdeki en iyi bayan dr derim ben kesinlikle

saol canım irenbeyi ilk defa duydum . Bu seferde olmazsa artık oraya gidicem .inşallah gerek kalmaz...

sevgili yesil 22 ben smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum doktorlarının hepsi çok ilgili oldukçada başarılı başladığım ilk günden itibaren kendimi çok özel hissettim orada.ben funda koçyiğitle başladım hamile kalınca başka doktora geçtim. birkere güleryüzle karşılanıyorsun.ssk lı olarak 30ytl ödüyosun.tahlillere ek ücret alınıyor. tavsiye ederim bence bir gör derim.

Back
X