Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm bende ızmırdenım 8 haftalık hamıleyım egepol hst Gökalp tokaca gidiyorum daha yolun basındayız folık aşıt kullanıyorum bulantıalrım var 1 ay sonra ıkılı test ıçin gidicem sen anlat
slm bende ızmırdenım 8 haftalık hamıleyım egepol hst Gökalp tokaca gidiyorum daha yolun basındayız folık aşıt kullanıyorum bulantıalrım var 1 ay sonra ıkılı test ıçin gidicem sen anlat
O doktor için cok iyi diyorlar. Ben kahraman koldaya gıdıyorum.
17. Haftadayım. Hıc sabah bulantım olmadı ama 11. Haftaya kadar yemek te pişiremedim. Tiksindim.
İlk 3 ay progestan kullandım. Lekelenmelerım oldu cunku. Heeep hep uyudum. Cok sanslısın. Böyle olmadıgı için :)
Son haftada karar verılsede heran degısır dıye dusunuyorum. Bır arkadasım normal dedı cok istedı ama bebek donmedı. Ve sezeryan oldu. Sans ve imkanlar :)