• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirdeki hamilelerden kimler var burada :)

Denizsumer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
204
10
33
İzmir
Hadi hangi doktora gidiyoruz, kac haftalık hamileyiz, doktor ne önerdi hepsini konusalım 😘

Hadi hangi doktora gidiyoruz, kac haftalık hamileyiz, doktor ne önerdi hepsini konusalım ��

slm bende ızmırdenım 8 haftalık hamıleyım egepol hst Gökalp tokaca gidiyorum daha yolun basındayız folık aşıt kullanıyorum bulantıalrım var 1 ay sonra ıkılı test ıçin gidicem sen anlat:49:

Son düzenleme:
slm bende ızmırdenım 8 haftalık hamıleyım egepol hst Gökalp tokaca gidiyorum daha yolun basındayız folık aşıt kullanıyorum bulantıalrım var 1 ay sonra ıkılı test ıçin gidicem sen anlat:49:

O doktor için cok iyi diyorlar. Ben kahraman koldaya gıdıyorum.
17. Haftadayım. Hıc sabah bulantım olmadı ama 11. Haftaya kadar yemek te pişiremedim. Tiksindim. ;)
İlk 3 ay progestan kullandım. Lekelenmelerım oldu cunku. Heeep hep uyudum. Cok sanslısın. Böyle olmadıgı için :)

evet haklısın bende olacaksa bulantı olsun kanama tarzı şeyler yerine diyorum kahraman beyi de biliyorum oda iyi bir dr senin cinsiyet bellidir

slm özel tınaztepe hastanesi dr erdal aktan'a gidiyorum 19.haftadayım bebeğim kız.
doğum sekli için ne zaman karar veriliyor bilen varmı

slm özel tınaztepe hastanesi dr erdal aktan'a gidiyorum 19.haftadayım bebeğim kız.
doğum sekli için ne zaman karar veriliyor bilen varmı

Son haftada karar verılsede heran degısır dıye dusunuyorum. Bır arkadasım normal dedı cok istedı ama bebek donmedı. Ve sezeryan oldu. Sans ve imkanlar :)

Bu arada bende kahraman koldaya gidiyorum. 17+5 haftalık hamıleyım. Bebegımın cinsiyetini bugun öğrendim. Erkek :)

Back