• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları izmir'deki devlet okullarını tartışalım

hazal538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
55
6
48
İzmir
Merhaba arkadaşlar
Ben Karşıyaka'da oturuyorum. kızım 2 sene sonra ilkokula başlayacak. Devlet mi, özel mi konusunda çok gidip geldik. özel okulların fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı devlete daha olur gözü ile bakıyoruz. arada inanılmaz derecede fiyat farkı var. Acaba içerikleri de bu fiyat farkı kadar mı, bilemiyorum. özel okullar ile ilgili yeteri kadar bilgimiz var; fakat devlet okulları ile ilgili çok fazla bir bilgim yok. Kızım devlete gittiği taktirde ne kaybederiz bilemiyorum. Bildiğim kadarı ile yeni yapılan devlet okulları hijyen yönünde güvenli, binaları temiz ve güzel. Sizin görüşleriniz nedir. Karşıyaka, Bornova, Bostanlı, Mavişehir, Çiğli tarafında önerebileceğiniz ilkokul var mıdır? Çocuklarımızı bilinçli bir şekilde okullara yönlendirebilmek için bilgilerimizi paylaşalım ve tartışalım.... ne dersiniz. Sevgiler....

Eş durumundan İzmire taşınıyoruz, kızım 2. sınıfa gidecek hangi okul ve hangi semt olmalı hiç bir fikrimiz yok, lütfen yardımcı olun.....

arkadaşlar bizde devlet okulu araştırıyoruz mudafai hukuk ilkokulu (güzelyalı),mehmet akif ersoy ilkokulu(güzelyalı) ve hakimiyeti milliye ilkokulu (küçükyalı)hakkında bilgisi olan öğretmen tavsiyesi olan yada okulla ilgili bi şikayeti olan lütfen yazabilirmi acil olark :(

Back