Hakkınızda hayırlısı olsun. maddi olarak rahatsaniz Dikili'yi düşünebilirsiniz. genelde emekli öğretmen ve bankacılarin yaşadığı yazları biraz kalabalık olan bir ilçe.merkeze yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta ama zaten sakinlik istiyorsanız merkezden uzak durmanızı tavsiye ederimMerhaba arkadașlar,
Yakında İzmir’e taşınmayı planlıyorum ama şehir hakkında pek bir bilgim yok. 50’li yaşlarındayım ve eşimi kısa süre önce kaybettim. Şimdi hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Emekli olduğum için daha sakin ama aynı zamanda sosyal bir ortamı olan bir yer arıyorum.
Özellikle şunlar benim için önemli:
• Güvenlik: Yalnız yaşayacağım için kendimi güvende hissedeceğim bir mahalle tercih ediyorum.
• Ulaşım kolaylığı: Araba kullanmıyorum, bu yüzden toplu taşımaya yakın ve ulaşımı kolay bir yer olmalı.
• Sıcak komşuluk ilişkileri: Etrafımda samimi, sıcak insanlarla vakit geçirebileceğim bir ortam olsun istiyorum. Yeni arkadaşlıklar kurmayı çok isterim.
• Alışveriş olanakları: Yakınlarda market, mağaza gibi günlük ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim yerlerin olması önemli.
Hem huzurlu hem de sosyal hayatın olduğu, kadınlar için uygun olan bölgeler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim!
Bizim siteMerhaba arkadașlar,
Yakında İzmir’e taşınmayı planlıyorum ama şehir hakkında pek bir bilgim yok. 50’li yaşlarındayım ve eşimi kısa süre önce kaybettim. Şimdi hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Emekli olduğum için daha sakin ama aynı zamanda sosyal bir ortamı olan bir yer arıyorum.
• Güvenlik: Yalnız yaşayacağım için kendimi güvende hissedeceğim bir mahalle tercih ediyorum.
• Ulaşım kolaylığı: Araba kullanmıyorum, bu yüzden toplu taşımaya yakın ve ulaşımı kolay bir yer olmalı.
• Sıcak komşuluk ilişkileri: Etrafımda samimi, sıcak insanlarla vakit geçirebileceğim bir ortam olsun istiyorum. Yeni arkadaşlıklar kurmayı çok isterim.
• Alışveriş olanakları: Yakınlarda market, mağaza gibi günlük ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim yerlerin olması önemli.
Hem huzurlu hem de sosyal hayatın olduğu, kadınlar için uygun olan bölgeler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim!
izmirde de istanbuldaki gibi "karşı" olayı mı var,çok şaşırdımBizim site
Ama konum veremem ifşa olurum
Karşıyaka, bostanlı, atakent, mavişehir, ataşehir iyidir. Karşı tarafta balçova, güzelbahçe mis gibi.
Seferihisar taraflarini da araştırmanizi öneririmMerhaba arkadașlar,
Haha var tabi olmaz mı? Körfezin iki tarafında yerleşim çünkü. Karşıya geçiyoruz sonuçta.izmirde de istanbuldaki gibi "karşı" olayı mı var,çok şaşırdım
Herkese güzel yorumları ve desteği için çok teşekkür ederim! Tüm önerilerinizi dikkatle okuyorum, gerçekten çok mutlu oldum.Bu arada ev mi alacaksınız ? Yoksa kirada mı olacaksınız ? Kira ise İnciralti taraflarını önerebilirim
o zaman ben de soruya salça olayımHaha var tabi olmaz mı? Körfezin iki tarafında yerleşim çünkü. Karşıya geçiyoruz sonuçta.
Yoko zaman ben de soruya salça olayımbir memur için kiraları az ama güvenli düzgün ilçeler nelerdir, tayin isteyebilirim ileride, ya da ucuz 1+1 alınıp oturabilecek bir ilçe mahalle vs öneriniz var mı?
Çok güzel anlatmışsınız Bostanlı ve Mavişehiri. Özellikle ulaşım ve sosyal yaşam açısından cazip görünüyorlar. Ancak zeminin sağlam olmaması beni biraz endişelendirdi, çünkü depremden çok korkuyorum.Merkezi bir yer olsun diyorsanız Bostanlı ,mavişehir olabilir...ama bu bölgelerin zemininin sağlam olmadığı bilinir..Bostanlı cıvıl cıvıl,birçok Cafe restorant var,bütün
marketler mevcut..Çarşamba günleri meşhur Bostanlı pazarı kuruluyor,insanlar her çarşamba akın akın pazara gider..Polis
Karakolu da var..tramvay ile avm'ye kolayca gidebilirsiniz..vapur ile karşı tarafa
geçebilirsiniz..sahil de yakın...evler genelde eski,dönüşüme giren daireler 10 milyondan
başlıyor..ama körfezde yüzerim diye
düşünmeyin,sadece seyretmelik..en yakın yüzme noktası 1 saatlik
yol..
Bostanlı, mavişehirHerkese güzel yorumları ve desteği için çok teşekkür ederim! Tüm önerilerinizi dikkatle okuyorum, gerçekten çok mutlu oldum.
Bu arada, birkaç kişi kira mı yoksa satın alma mı düşündüğümü sormuş. Şu an için ev satın almayı planlıyorum, çünkü artık daha kalıcı bir düzen kurmak istiyorum. Ayrıca, İzmir ili içinde bir yer düşünüyorum. Daha uzağa gitmek istemiyorum, bu yüzden şehir içindeki bölgelerle ilgili önerileriniz benim için çok değerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?