N Niyeti Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 89 120 33 34 Burdur 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Niyeti #1 Arkadaslar onumuzdeki ay tup bebek tedavisine basliycam doktorum benden kan testleri istedi adetli oldugum zaman yapilicak sorum ozelde pahali oldugunu soylediler acaba yaptiran arkadaslar nerde yaptirdi..izmirinde yabanciyim yardimlarinizi bekliyorum..
Arkadaslar onumuzdeki ay tup bebek tedavisine basliycam doktorum benden kan testleri istedi adetli oldugum zaman yapilicak sorum ozelde pahali oldugunu soylediler acaba yaptiran arkadaslar nerde yaptirdi..izmirinde yabanciyim yardimlarinizi bekliyorum..
N Niyeti Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 89 120 33 34 Burdur 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Niyeti #2 Birde amh testini nerde yaptirdiniz bu konudada yardimlarinizi bekliyorum..
buzin nasipse olur... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 9.907 393 413 28 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Niyeti #3 Niyeti .!.: Birde amh testini nerde yaptirdiniz bu konudada yardimlarinizi bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... selam ben tüp bebegi ege universt yaptırdım tahliller hepsi kendileri yaptı onlar için bir ücret ödemedim ama hngi tahliller yapıldı bilmiyorum
Niyeti .!.: Birde amh testini nerde yaptirdiniz bu konudada yardimlarinizi bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... selam ben tüp bebegi ege universt yaptırdım tahliller hepsi kendileri yaptı onlar için bir ücret ödemedim ama hngi tahliller yapıldı bilmiyorum