• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde Tüp Bebek

temmuzekim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
5.671
En iyi cevaplar
1
4.887
123
30
Merhaba kızlar İzmirde aralık ayında aranızda tüp bebek yaptıracak olan var mı hangi doktora gidiyorsunuz? Ben iki kere aşılama oldum tutmadı. Bende pcos eşimde sperm az bu ay Ersöz İnce’ye tüp bebek tedavisine başladık. Rahim filmim temiz amh yüksek pcostan dolayı. Gonalf 112,5 ve menopur 75 kullanıyorum şu an.

Merhaba kızlar İzmirde aralık ayında aranızda tüp bebek yaptıracak olan var mı hangi doktora gidiyorsunuz? Ben iki kere aşılama oldum tutmadı. Bende pcos eşimde sperm az bu ay Ersöz İnce’ye tüp bebek tedavisine başladık. Rahim filmim temiz amh yüksek pcostan dolayı. Gonalf 112,5 ve menopur 75 kullanıyorum şu an.
Merhaba canım benim yarın transferim var hayırlısı ile 🙏 benim doktorum şerife yılmaz dikayak kendi kliniği var opu ve transferi tamvergende yapıyor ben 1sene takip ettikten sonra kendisine gittim tüp bebek hastası oldukça fazla çok sıcakkanlı güler yüzlü bidoktor ben çok memnunum ilk transferim kimyasal oldu şimdi 2. Yapcaz inşallah instadan takip edebilirsin bütün yaptığı işlemleri paylaşıyo hasta memnunuyeti de fazla benim gördüğüm kadarıyla

Merhaba ücret ne kadar acaba bende tüp bebek yaptıracağım araştırıyorum
Şöyle söyleyim biz doktora opu+transfer 9 bin verdik(ama şuan 10bin ) 4bine yakında opuda kullandığımız ilaçlar tuttu transfer süresince kullandığım ilaçları sgk karşılıyor aile hekimliğinden yazdırıp aldım enfazla 100-150 lira falan tutuyor eğer dondurulmuş embriyon olursa ikinci transfer için 5bin alıyo dondurma ücretini daha vermedik yarın öğrencez onuda

Merhaba canım benim yarın transferim var hayırlısı ile 🙏 benim doktorum şerife yılmaz dikayak kendi kliniği var opu ve transferi tamvergende yapıyor ben 1sene takip ettikten sonra kendisine gittim tüp bebek hastası oldukça fazla çok sıcakkanlı güler yüzlü bidoktor ben çok memnunum ilk transferim kimyasal oldu şimdi 2. Yapcaz inşallah instadan takip edebilirsin bütün yaptığı işlemleri paylaşıyo hasta memnunuyeti de fazla benim gördüğüm kadarıyla
Hayırlı olsun benimde yarın ilk transferim

İnşallah ben taze transfer olacağım kan değerlerim falan uygun çıktı
Benim çok sayıda yumurta olduğu için çok şiştim doktor rahim dinlendirdi birde genetik test sonuçlarımız vardı onların çıkmasını bekledik olsun taze olsun dondurulmuş olsun sonuçlarımız güzel olsun inşallah 🙏🥰

Benim çok sayıda yumurta olduğu için çok şiştim doktor rahim dinlendirdi birde genetik test sonuçlarımız vardı onların çıkmasını bekledik olsun taze olsun dondurulmuş olsun sonuçlarımız güzel olsun inşallah 🙏🥰
Doğru diyorsunuz hayırlısı hepimiz için :) benimde 24 yumurtam oldu opuda

Merhaba ben henüz iğne aşamasındayım. Doktorum prof sefa kelekçi çok memnunuz kendisinden. Fiyat olarak tüp bebek merkezinden bilgi gelmedi henüz

Sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitiftir bende şerife hanıma gidicem ilk deneyim ne yapıcamı bilmiyorum

Sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitiftir bende şerife hanıma gidicem ilk deneyim ne yapıcamı bilmiyorum
Şükür 2.de pozitif keseyi gördük kalp atışını duymak için bekliyoruz inşallah ilk deneme pozitifi görürsün sende😊

Back
X