- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.887
- 123
- 30
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Aşağı yukarı 20 bin gidiyorMerhaba ücret ne kadar acaba bende tüp bebek yaptıracağım araştırıyorum
Merhaba canım benim yarın transferim var hayırlısı ileMerhaba kızlar İzmirde aralık ayında aranızda tüp bebek yaptıracak olan var mı hangi doktora gidiyorsunuz? Ben iki kere aşılama oldum tutmadı. Bende pcos eşimde sperm az bu ay Ersöz İnce’ye tüp bebek tedavisine başladık. Rahim filmim temiz amh yüksek pcostan dolayı. Gonalf 112,5 ve menopur 75 kullanıyorum şu an.
Şöyle söyleyim biz doktora opu+transfer 9 bin verdik(ama şuan 10bin ) 4bine yakında opuda kullandığımız ilaçlar tuttu transfer süresince kullandığım ilaçları sgk karşılıyor aile hekimliğinden yazdırıp aldım enfazla 100-150 lira falan tutuyor eğer dondurulmuş embriyon olursa ikinci transfer için 5bin alıyo dondurma ücretini daha vermedik yarın öğrencez onudaMerhaba ücret ne kadar acaba bende tüp bebek yaptıracağım araştırıyorum
Hayırlı olsun benimde yarın ilk transferimMerhaba canım benim yarın transferim var hayırlısı ilebenim doktorum şerife yılmaz dikayak kendi kliniği var opu ve transferi tamvergende yapıyor ben 1sene takip ettikten sonra kendisine gittim tüp bebek hastası oldukça fazla çok sıcakkanlı güler yüzlü bidoktor ben çok memnunum ilk transferim kimyasal oldu şimdi 2. Yapcaz inşallah instadan takip edebilirsin bütün yaptığı işlemleri paylaşıyo hasta memnunuyeti de fazla benim gördüğüm kadarıyla
Sağol canım ne güzel aynı günde öğrencez inşallah pozitifi görürüz bende senin gibi pko luyumHayırlı olsun benimde yarın ilk transferim
İnşallah ben taze transfer olacağım kan değerlerim falan uygun çıktıSağol canım ne güzel aynı günde öğrencez inşallah pozitifi görürüz bende senin gibi pko luyum
Benim çok sayıda yumurta olduğu için çok şiştim doktor rahim dinlendirdi birde genetik test sonuçlarımız vardı onların çıkmasını bekledik olsun taze olsun dondurulmuş olsun sonuçlarımız güzel olsun inşallahİnşallah ben taze transfer olacağım kan değerlerim falan uygun çıktı
Doğru diyorsunuz hayırlısı hepimiz için :) benimde 24 yumurtam oldu opudaBenim çok sayıda yumurta olduğu için çok şiştim doktor rahim dinlendirdi birde genetik test sonuçlarımız vardı onların çıkmasını bekledik olsun taze olsun dondurulmuş olsun sonuçlarımız güzel olsun inşallah
Sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitiftir bende şerife hanıma gidicem ilk deneyim ne yapıcamı bilmiyorumMerhaba canım benim yarın transferim var hayırlısı ilebenim doktorum şerife yılmaz dikayak kendi kliniği var opu ve transferi tamvergende yapıyor ben 1sene takip ettikten sonra kendisine gittim tüp bebek hastası oldukça fazla çok sıcakkanlı güler yüzlü bidoktor ben çok memnunum ilk transferim kimyasal oldu şimdi 2. Yapcaz inşallah instadan takip edebilirsin bütün yaptığı işlemleri paylaşıyo hasta memnunuyeti de fazla benim gördüğüm kadarıyla
Şükür 2.de pozitif keseyi gördük kalp atışını duymak için bekliyoruz inşallah ilk deneme pozitifi görürsün sendeSonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitiftir bende şerife hanıma gidicem ilk deneyim ne yapıcamı bilmiyorum
Aminnn çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarımızı sağ salim bize nasip etsinŞükür 2.de pozitif keseyi gördük kalp atışını duymak için bekliyoruz inşallah ilk deneme pozitifi görürsün sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?