• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİRDE TÜP BEBEK YAPTIRACAK OLANLAR BİRLİKTE PAYLAŞALIM

Merhaba ben ilk denememi tepecik Doğum evinde yaptırmıştım tutmadı şimdi Dr.Ahmet Güler e gidiyorum cok memnunum.

Ali öner Erdoğdu Benim şuanki Doktorum allah razı olsun 14 yıldan sonra bize bu güzel duyguyu yaşamımıza vesile oldu irenbe bağlantılı çalışıyor
2 denemem şaban adakan su onu Allah’a. Havale ediyorum bana para için 2 kere boşuna tüp bebek denedi sonu hüsran tabiki smyrna art ta şuan nalet adam😡

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben ısrael aruhta düşünüyorum. Mini tüp bebek dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık

Hakkiniz da hayirlisi ama Merkezdense özel doktor ile çalışmak çok daha sağlıklı hem bizlerin ruh hali hemde tedavi ile özel ilgilenme insani çok daha mutlu ediyor, mini tüp bebek daha az ilaçla yapılıyor diye duymuştum doktorunuz böyle dediyse size güven verdiyse ona bırakın,hersey hepimiz icin güzel olur ins

ÖZEL DOKTOR KENDİSİ ÖZEL MUAYENAHANESİ VAR AMA İRENBEDE YAPIYOR TÜP BEBEĞİ. GÜVEN VERDİ AMA BU TEDAVİ YÖNTEMİ ARAŞTIRINCA ASLINDA ŞANS ÇOKTA YÜKSEK DEĞİLMİŞ. AMİN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

Anladim canim hakkında hayirlisi benim doktorumda irenbe ile çalışıyor hersey nasip 2 yumurta yerleştirip birçok yumurta dondurup transfer den sonra olumsuz sonuç alanlarda oluyor hiç canini sıkma ama birde başka bir doktora da git alı öner Aydoğdu da ilk görüşme ücretsiz oluyormus onu da cok beğeniyorlar en azından Sen kendin bahsedip bu konu hakkında bilgi alabilirsin

Arkadaşlar merhaba bende israel bey sayesinde hamile kalanlardanım eşim ve bende sorun olmamasına ragmen 3 yıldır cocugumuz olmadı denemedıgımız kur kalmadı 3 basarisiz asılma en sonunda israel hocama gittik teşhislerı cok dogruydu ilk denememızde hamile kaldım 7 aylık hamileyim sımdı cocugumu kucağıma alacağım gunlerı sayıyorum ıns isteyen herkese kısmet eder israel hocama gonul Rahatlıgıyla gidebilirsiniz

Merhaba ben ilk denememi tepecik Doğum evinde yaptırmıştım tutmadı şimdi Dr.Ahmet Güler e gidiyorum cok memnunum.
Tepecik’de işlemleri başlattım ben. Pazartesi smear icin gideceğim. Sizin neden orada tutmadı ve süreçle ilgili Bilgi verebilir misiniz

Tepecik’de işlemleri başlattım ben. Pazartesi smear icin gideceğim. Sizin neden orada tutmadı ve süreçle ilgili Bilgi verebilir misiniz
Neden tutmadığına dair bilgi vermiyorlarki orada sadece yumurtamın orta kalite olduğunu biliyorum 3. Gün embriyosuydu, esim azo lu. Vitamin kullanmaya devam etsin demislerdi

AY İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR. AMA TEPECİK GERÇEKTEN İLGİLENMİYOR. BEN RAPOR ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUM BİRDE ÜSTELİK GUATR ÇIKTI İLGİ ALAKA SIFIR BİRDE BİZİM ÖZEL DURUMUMUZ VAR AMA HİÇ BEĞENMEDİM. GUATR İŞLEMLERİNDEN SONRA SANIRIM BAHÇECİ CEM BEYDE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Neden tutmadığına dair bilgi vermiyorlarki orada sadece yumurtamın orta kalite olduğunu biliyorum 3. Gün embriyosuydu, esim azo lu. Vitamin kullanmaya devam etsin demislerdi
Anladım kuzum. Dün ve bu gün tepecikteydim.
Adetin 21. Günü smear progestoron ve hpv bakıldı. Adini bilmediğim erkek bir doktor vardı. Daha önce Ebru hanım yapmıştı muayenemi. Gerçekten de keyifli bir doktora denk gelmişim dün. Çok eğlendim :) bence doktorla iletişim çok önemli. Umarım sonraki süreçlerde o doktora denk gelirim.

Bunun dışında eşimin tahlillerini üroloji doktoruna gösterecektik. Bu gün de onun icin gittik. Dosyamız tamam şimdilik. Hpv sonucu çıkınca heyete çağıracaklar. Durumum acil olduğu icin smear sonucu beklenmeyecekmiş.

Hemşirenin söylediği kadarıyla bu ayki adetimde Doğum kontrol hapı ile başlayacağız. Gelişme oldukça yazacağım.

Umarım çabalayan, uğraşan ve isteyen herkesin kucağı dolar :)

AY İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR. AMA TEPECİK GERÇEKTEN İLGİLENMİYOR. BEN RAPOR ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUM BİRDE ÜSTELİK GUATR ÇIKTI İLGİ ALAKA SIFIR BİRDE BİZİM ÖZEL DURUMUMUZ VAR AMA HİÇ BEĞENMEDİM. GUATR İŞLEMLERİNDEN SONRA SANIRIM BAHÇECİ CEM BEYDE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
Bende o tarz hormonal sorunlar yok çok şükür. Hemen hemen bütün testlerim de tamamdı. 2 Mayıs’ta başvurdum büyük ihtimalle sonraki siklusa kadar rapor çıkacak.

Özel düşünemiyorum ben maalesef. Sizin Özel durumunuz nedir. Dün görüştüğüm doktor çok iyiydi adini bilmiyorum. Siz hangi doktorlarla görüştünüz

Tepeciğe giden arkadaşlar neden ege üniversitesi hastanesine gitmiyorsunuz da tepecige gidiyorsunuz acaba? Ben egenin bu konuda çok iyi olduğunu duydum. Bende tavmergene gidiyorum ilk denemem bu aydı ve negatif malesef, bugün dondurulmuşlar için lucrin vuruldum.Yeniden başlıyoruz :KK61:

Tepeciğe giden arkadaşlar neden ege üniversitesi hastanesine gitmiyorsunuz da tepecige gidiyorsunuz acaba? Ben egenin bu konuda çok iyi olduğunu duydum. Bende tavmergene gidiyorum ilk denemem bu aydı ve negatif malesef, bugün dondurulmuşlar için lucrin vuruldum.Yeniden başlıyoruz :KK61:
Ben 5. Dusukten sonra oraya sevk edildim. Rahim filmi icin. Tesadüfen de devlet destekli tüp bebek yapabileceğimi onlardan iğrendim. 5 ay vaktim var. Süreçler orada rahim filmiyle birlikte başlamış olduğu icin de zaman kaybetmemek adına orada devam edeceğim. Ege’ye genetik tahlili icin gitmiştim. 1,5 saat kan vermek icin bekleyince listemden orayı direk çıkardım.

Bu arada sizin sorununuz neydi? Ben de görünen o ki amh sorunu var.

Bu arada sizin sorununuz neydi? Ben de görünen o ki amh sorunu var.
Sizin amh sorunu varken mi 5 kere hamile kaldiniz? Pihtilasmaya veya rahimde perde polip vs varmi diye histereskopi yapildimi size? Benim tüplerim tıkalıydı ve ameliyat oldum.Açıldı tüpler dendi ama hala hamile kalamadım..Sanirim yeniden tıkandı. 2 aşılamam vardi öncesindede. Onlarda negatif olunca tüpe yönlendirdiler beni. Yalniz buraya yazinca farkettim ne kadar vahimmis durumum :)

Back