- 5 Mart 2019
- 7
- 0
- 36
- 36
- Konu Sahibi Sevgilibebek
MRB arkadaşlar. Yumurta rezervi azlığından tüp bebek önerdiler. Hangi merkezde hangi doktora gidiyorsunuz. Bilgi verir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tepecik’de işlemleri başlattım ben. Pazartesi smear icin gideceğim. Sizin neden orada tutmadı ve süreçle ilgili Bilgi verebilir misinizMerhaba ben ilk denememi tepecik Doğum evinde yaptırmıştım tutmadı şimdi Dr.Ahmet Güler e gidiyorum cok memnunum.
Neden tutmadığına dair bilgi vermiyorlarki orada sadece yumurtamın orta kalite olduğunu biliyorum 3. Gün embriyosuydu, esim azo lu. Vitamin kullanmaya devam etsin demislerdiTepecik’de işlemleri başlattım ben. Pazartesi smear icin gideceğim. Sizin neden orada tutmadı ve süreçle ilgili Bilgi verebilir misiniz
Hayirlisi olsunİns güzel haberlerinizi alirizTepecik’de işlemleri başlattım ben. Pazartesi smear icin gideceğim. Sizin neden orada tutmadı ve süreçle ilgili Bilgi verebilir misiniz
Anladım kuzum. Dün ve bu gün tepecikteydim.Neden tutmadığına dair bilgi vermiyorlarki orada sadece yumurtamın orta kalite olduğunu biliyorum 3. Gün embriyosuydu, esim azo lu. Vitamin kullanmaya devam etsin demislerdi
Bende o tarz hormonal sorunlar yok çok şükür. Hemen hemen bütün testlerim de tamamdı. 2 Mayıs’ta başvurdum büyük ihtimalle sonraki siklusa kadar rapor çıkacak.AY İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR. AMA TEPECİK GERÇEKTEN İLGİLENMİYOR. BEN RAPOR ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUM BİRDE ÜSTELİK GUATR ÇIKTI İLGİ ALAKA SIFIR BİRDE BİZİM ÖZEL DURUMUMUZ VAR AMA HİÇ BEĞENMEDİM. GUATR İŞLEMLERİNDEN SONRA SANIRIM BAHÇECİ CEM BEYDE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
Ben 5. Dusukten sonra oraya sevk edildim. Rahim filmi icin. Tesadüfen de devlet destekli tüp bebek yapabileceğimi onlardan iğrendim. 5 ay vaktim var. Süreçler orada rahim filmiyle birlikte başlamış olduğu icin de zaman kaybetmemek adına orada devam edeceğim. Ege’ye genetik tahlili icin gitmiştim. 1,5 saat kan vermek icin bekleyince listemden orayı direk çıkardım.Tepeciğe giden arkadaşlar neden ege üniversitesi hastanesine gitmiyorsunuz da tepecige gidiyorsunuz acaba? Ben egenin bu konuda çok iyi olduğunu duydum. Bende tavmergene gidiyorum ilk denemem bu aydı ve negatif malesef, bugün dondurulmuşlar için lucrin vuruldum.Yeniden başlıyoruz
Bu arada sizin sorununuz neydi? Ben de görünen o ki amh sorunu var.Tepeciğe giden arkadaşlar neden ege üniversitesi hastanesine gitmiyorsunuz da tepecige gidiyorsunuz acaba? Ben egenin bu konuda çok iyi olduğunu duydum. Bende tavmergene gidiyorum ilk denemem bu aydı ve negatif malesef, bugün dondurulmuşlar için lucrin vuruldum.Yeniden başlıyoruz
Sizin amh sorunu varken mi 5 kere hamile kaldiniz? Pihtilasmaya veya rahimde perde polip vs varmi diye histereskopi yapildimi size? Benim tüplerim tıkalıydı ve ameliyat oldum.Açıldı tüpler dendi ama hala hamile kalamadım..Sanirim yeniden tıkandı. 2 aşılamam vardi öncesindede. Onlarda negatif olunca tüpe yönlendirdiler beni. Yalniz buraya yazinca farkettim ne kadar vahimmis durumum :)Bu arada sizin sorununuz neydi? Ben de görünen o ki amh sorunu var.