• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir’de tüp bebek yaptıan arkadaşlar doktor tavsiyesi

Mavi_demir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
68
38
8
Merhaba öncelikle,

İzmir’de tüp bebek yaptıran arkadaşlar doktor ve merkez tavsiyeleriniz neler? Hangi doktorlardan memnun kaldınız, hangisini tavsiye etmiyorsunuz nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim

Bu zorlu süreçte hepimizin desteğe ihtiyacı var dilerim herkes dualarının karşılığını alır 🙏

Canım ilk Gittiğim Dr şaban adakan smyrna art ta şuan daha önce şifada idi hiç memnun kalmadım bana boşu boşuna 2 deneme yaptı ve tutmadı zaten maddiyatçı gereksiz yere birçok ücretli tahliller tetkikler yaptı herşeyden önemlisi para için insanların duygularını sömürüyor
Şimdiki hayallerimi gerçekleritiren dr um Ali öner erdoğdu muhteşem bir dr herşeyden önemlisi insani yaklaşımıyla motive ediyor kesinlikle güven veriyor Ameliyatımı yaptı ve 3 ay dinlendirdi sonra ilk denememde hamileyim çok şükür onu karşıma çıkaran vesile koşan rabbime gözüm kapalı tavsiye ederim herkese :KK68:

Merhaba öncelikle,

İzmir’de tüp bebek yaptıran arkadaşlar doktor ve merkez tavsiyeleriniz neler? Hangi doktorlardan memnun kaldınız, hangisini tavsiye etmiyorsunuz nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim

Bu zorlu süreçte hepimizin desteğe ihtiyacı var dilerim herkes dualarının karşılığını alır 🙏
Bende smyrna hastanesinde 2 kez tüp bebektrasferi
oldum başıma neler geldi.

Cevabınız için çok teşekkür ederim siz mutlu sona ulaşmışsınız sanırım darısı başıma 😊

Size sıkıntı yaşatan doktorların adınıda verin ki yanlış seçimde bulunmasınlar Doktorlar merkez değiştirebiliyor çünkü benümkinşifadan. Smyrna art a geçti mesela Allah’ım birdahaki onla Yolumu kesiştirmesin çok üzdü bizi

Zaten az sayıda doktorları var ya doktorlar telefon numarasını vermiyor.ben neler yaşadım muhattap olacak doktor yoktu yalvardım konuşmak istemediler.
Nasıl bir özel hastane dünya kadar paramızın gittiğinde cabası

Back