Tüp Bebek Merkezleri İzmirde tüp bebek merkezi

Dilem117

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
134
79
Herkese merhaba hikayemi burda paylaşma gereği duydum çünkü benim yaşadığım sıkıntıları başkası yasamasin ve belki bu zorlu yolda yürüyenlere biraz fikir vermiş olurum diye düşündüm. 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoduk polikistik over ve çikolata kisti işimizi baya zorlaştırdı ne kadar talihsizsem artık belki 10 belki de daha fazla doktor değiştirdim en sonunda tedaviye başlamaya karar verdik eşimle özel bi hastanede aşılama yaptırdık işlem biraz zorlu geçti ve sonrasında 2 gün kanamam oldu sonuç olumsuz. Sonra tepecik doğum hastanesine başladık internetten arastirdigim kadarıyla fena değildi önce devlet hastanesinde haklarımızı kullanalım sonra olmazsa özele gideriz dedik malum tedavi maliyeti fazla. İlk gittigimde doktor yoktu asistanla görüştük ikincide asistan da yoktu ortalıkta doktor yurt dışındaymis 15 Gün gelmeyecekmis başka bi doktora yönlendirdiler o doktor da çok yoğundu kendi hastaları yetmezmiş gibi bi de biz çıktık başına.Kadın hiç özenmeden sadece bakmış olmak için baktı. Bi sonraki gidişimde doktor hala yurtdışında olduğundan ortada kaldik diğer doktorlar da çok yogunmus biz de öyle kalakaldik hadi ben daha yolun başındayım ama digerleri??? Tedavinin ortasında olan var bir sürü iğne ilaç kullanan var hepsi mahvoldu hastane zaten kalabalık zor attim kendimi dışarı bu arada aylardan mayıs dalgın dalgın yürümeye başladım ne yapicam nasıl olacak derken karşıdan gelen transiti görmeyerek yola adım atmamla ayağımı ezmesi bir oldu iğrenç bi gündü ayağım alçıya alındı her şerde bi hayır vardır dedim bu o hastaneye gitmemem için bi işaretti özele gitmeye karar verdik internette o kadar çok araştırma yaptım ki sonunda çoğunun ticarethane olduğunu gördüm eşimin göz ameliyatı için gittiği hastanenin yakınlarında özel ege tüp merkezi vardı orasiyla ilgili olumsuz bi yorum yoktu internette açıkcası çok bilgi de bulamadım gidip yüzyüze görüştüm ben de dünyalar tatlısı ozlem hocayla. İşte kaderimin kırılma noktası bu görüşme oldu haziran ayıydı kazadan 1 ay sonrası. İlk izlenimim şu oldu doğru yerdeyim. Ve aşılama ile başlayalım tedaviye derken tup bebeğe döndük çünkü çok fazla yumurtam gelişmişti canıma minnet dedim vardır bunda da bir hayır. 28 haziranda bir adet 3. gün embriyosu transfer edildi ve bu süre boyunca ben kendimi hiç hastaneye gidiyo gibi hissetmedim moralim çok iyiydi çünkü bütün ekip o kadar ilgili o kadar güleryüzlüydü ki. Yumurta toplama ve transfer işleminde hiç ağrım olmadi sonrasında bir damla kanamam dahi olmadi. Rafael hocam gerçekten bir profesyonel, işinin ehli.Çok uzattım farkındayım şimdi bitiriyorum.11 temmuzda güzel haberi aldık çok şükür şu an 3. ayimiza girdik melegimle. Burdan bana kafaniza takılan herşeyi sorabilirsiniz ben bu merkezi herkese tavsiye ediyorum ve hep dua ediyorum Allah kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın.

X