Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktorum Alsancakta İsmail küçük çok memnunum kendisindenMerhaba izmir tüp bebek yaptırıp memnun kaldığını doktor ve merkezleri yazabilir misiniz ? Teşekkürler.![]()
Hangi tüp bebek merkezi ile çalışıyor ve ücret hakkında bilginiz var mı ?Merhaba doktorum Alsancakta İsmail küçük çok memnunum kendisinden
Tavmergenle çalışıyor. 2025 fiyatlarını bilmiyorum. 2024te 70ti transfer dahil. Ön görüşme yapıp fikir sahibi olabilirsinizHangi tüp bebek merkezi ile çalışıyor ve ücret hakkında bilginiz var mı ?
Peki yaklaşımı nasıl acaba aceleci geçiştiren bir doktor istemiyorum benim için bu çok önemli, başından savan doktorlara denk geldim hepTavmergenle çalışıyor. 2025 fiyatlarını bilmiyorum. 2024te 70ti transfer dahil. Ön görüşme yapıp fikir sahibi olabilirsiniz
Çok teşekkür ederimTam tersi muayeneler uzun sürer, tüm detaylarıyla anlatır her şeyi. Hatta en son soracak bir şey gelmez aklınıza çünkü zaten her şeyi anlatmıştırneşeli yaklaşımı pozitif bir doktor
ben de çok araştırmıştım şimdi iyi ki diyorum
yine tabi siz de bolca araştırın içinize sinsin
Evet gerçekleşti pozitif sonuç aldımÇok teşekkür ederimsizin transferiniz gerçekleşti mi rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İrenbe tüp bebek merkeziMerhaba izmir tüp bebek yaptırıp memnun kaldığını doktor ve merkezleri yazabilir misiniz ? Teşekkürler.![]()
Merhaba ön görüşme ücretli mi acabaTavmergenle çalışıyor. 2025 fiyatlarını bilmiyorum. 2024te 70ti transfer dahil. Ön görüşme yapıp fikir sahibi olabilirsiniz
İrenbe tüp bebek merkezi
Valla bende İrenbe önerirm. Bende pozitif sonuç aldım orada ve merkezden ilgiden memnunum. Çok araştırıp gitmiştimHangi tüp bebek merkezi ile çalışıyor ve ücret hakkında bilginiz var mı ?
Ücretsizdi biz yaptığımızda arayıp öğrenebilirsiniz yardımcı olurlar mutlakaMerhaba ön görüşme ücretli mi acaba
Tamam çok teşekkürlerÜcretsizdi biz yaptığımızda arayıp öğrenebilirsiniz yardımcı olurlar mutlaka
Medical Park Eser çolak öneririm şuan tedavi surecindeyiz gayet memnunumMerhaba izmir tüp bebek yaptırıp memnun kaldığını doktor ve merkezleri yazabilir misiniz ? Teşekkürler.![]()
Merhaba msj nzi tesadüfen gördüm 15 nisana kadar bütün muayeneleri ilk görüşme için tavmergen de ücretsiz jinekolog muayene sperm testi falan.birde kliniğe bahceci den çok iyi prof dr ebru ozturk geldi fikir olsun eğer gidersenizMerhaba ön görüşme ücretli mi acaba
Ay çok teşekkür ederim sağolunMerhaba msj nzi tesadüfen gördüm 15 nisana kadar bütün muayeneleri ilk görüşme için tavmergen de ücretsiz jinekolog muayene sperm testi falan.birde kliniğe bahceci den çok iyi prof dr ebru ozturk geldi fikir olsun eğer giderseniz
Bakılır muhtemelen bana bakmışlardı d vit düşük diyeKızlar bisey sormak istiyorum ben de başlıyorum tüp bebege izmirde bahçecide. Bir ay önce bikere gittik doktora ön görüşme gibi oldu alttan Muayne etti önce. 9,10 yumurta gordu(regliydim) geçmişimizi anlattık. Birsuru kan testi istedi, ikimizden de genetik test istedi ve benden rahim filmi istedi. Tabi eşimden de sperm testi. Neyse bunların çoğunu yaptırdık 1 hafta içinde. Rahim filminde iki tupum tıkalı çıktı amh 1.22 D vitaminim düşüktü. Prolaktin im yüksek. Bir hafta sonra doktora gösterdik bunları gerekli takviyeleri yazdı bana. Reglimde tekrar gidicem ve o gidiş son olacak sanırım. Yani o gün ilaç tedavisine başlıcaz heralde.Çünkü doktor öyle dedi.
Anlamadığım şey şu. Mesela D vitaminim düşüktü. Damla kullanıyorum 10 15 gündür. Prolaktin im de yuksekti(60) onun içinde hap vermişti onu da kullanıyorum. Ben bir sonraki Reglimde gittiğimde değerlerime yine bakılacak mi? Mesela D vitaminim düzelmiş mi Prolaktin düşmüş mü vs? Bakilmadan baslanirsa bu olumsuz olmaz mı? Çünkü bu Reglimde başlıcaz denmisti