merhabalar, kendim daha önce gitmedim fakat izmirde bir çok arkadaşımdan duydum. giden arkadaşlarımda oldu. aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söylediler. adı da şey estrella estetik. bi bakın araştırın eğer sizde izmirdeyseniz. yazmamışsınız nerde olduğunuzu bilemedim o yüzden :)Arkadaşlar önerdiğiniz düzgün bir yer var mı ?
bende düşünüyorum ve araştırıyorum da estrella estetik in adını duyuyorum hep yakın çevremden. sizlerin başka önerileri var mı acaba merak ediyorum. önemli bir konu çünkü titiz davranmak gerekiyor. korkuyorum açıkcasıizmirde tüm vucut kampanyalı lazer epilasyon yaptıran varmı ve kullanılan lazerin markası neydi tavsiyeler bekliyoruuumm
arkadaslar baska topice de yazdım tekrar söylüyorum. tüm vucut lazere gittim mola estetike. keske oncesi sonrası yapabilsem 2 sene boyunca gittim (4 ayda bir) komple paket anlasmıstm. hala bu var mı bilmiyorum ancak %95 olumlu sonuc aldım. %5 lik kısım incelen ve sarı tuyler. bacak , bel, yüz , göbek, meme.. hepsi gitti ve kalıcı sonuc. (1 sene gecti kıllardan tık yok)herkese tavsiye ediyorum. kıllardan cok cekmiş biri olarak herkesin faydalanmasnı isterim. cok dolandırıldım zamanında. bu gittigim 4. ve son merkezdi
Anladim canm bahsettiğiniz yeri arastıricam ankarada ablam var sık gidiyorum ama antalyadada varsa dah iyi olır bnm için siz hangi bölgeleri yaptınız ? Ve seans fşyatı ne kadardı ?arkadasım alexandrite ve diode kullanıyorlar bildigim kadarıyla. bana alexandrite uygulandı. Fahri mola estetik cerrah benim bildigim subesi bir tane baska var mı bilmiyorum. doktor her gün gelip kontrol yapıyor merkezde. benim işlemimi yapan estetisyen elif hanımdı. ozellikle onu tavsiye ederim cunku gercekten profesyonel biri en ufak bir yanık parcacıgı kararmam bile olmadı. şükür kurtuldum tüylerden. sizin tüyleri gidip gostermeniz ve gorusmeniz lazım. fiyatlar paket ya da seans oluyor. ben komple bitirene kadar yaptırdıgım için piyasanın baya altına fiyat almıstım. ama dedigim gibi gidersen eger en dogru kararı birlikte verirsiniz. Gözün kapalı güvenebilirsin bu iki insana. baska calısan geldiyse bilemiyorum benim tecrübem bu kişilerle. arayıp once bir sor canım. internet adresi var. alsancak %100 cafenin üst katındaydı son yer
Merhabalar özelden ücret ve doktor bilgisi verir misinizBen alt bacak ve genital için İzmir Egepol Hastanesi'ne gidiyordum. Yukarıda da yazmıştım zaten. 3 Seans ve 3 ara seans bitti. Son ara seansın üstünden daha 4 gün geçti. Zaten 3 seansta bitme garantisiyle gitmiştim, bu durumda bitmiş oluyor. 3 ay kadar bekleyip tüğ çıkarsa belki 4. seans düşünebilirim. Bacaklarımda şu an itibarı ile kalan 3-5 tüğü temizlemeden etek giyebiliyorum. Kaln 3-5 tüğ de çok ince zaten. Ancak, halen batık lekeleri var. Zamanla geçecekmiş. Doktorun ismini vermeyeyim, ama, haala o hastanede çalışıyor, ona çok güveniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?