Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
izmir'de temizlik, çocuk bakımı , yemek konularında yardımcı bayan arayanlar buyursun
İyi günler hanımlar. Balçova da ikamet ediyorum acil iş arıyorum. düşünenler buradan özel msj atabılırler .ya da bu konuyu cewaplarsanız ılsetısıme gecebılırız.
Merhaba . Evet daha önce farklı yerlerde çalıştım. Özdilekte yemekhane bölümünde + ekonomi üniversditesi ve dokuz eylül hastanesinde temizlik personeli olarak çalıştım. Bunların dışında son 3 yılımda tek bir evde ütü temizlik yemek işleri ve ıkı cocuga baktım. karı koca doktor idi. onların nosunu referans verebılırm ama sanırm burdan tel vermek yasakmıs benım özel msj hakkım da mevcut değil 100 msj hakkım tamamlanmadıgından dolayı sız bana mailinizi yollayın eklıym ya da ben söyleyebilirim kızımın mail adresini vereceğim ben pek fazla kullanmıyorum cunku internet. nildenizzz_35 hotmail eklersenız cevırımdısından kendınızı belırtırsenız ıletısım nolarını ve referansları daha kolaylıkla ulastırabılırim. 2-3 gun calısablırm. bu arada nerede ıkamet edıyorsunuz bunu da belırtırsenız memnun olurum tesekkürler.