• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu izmirde teleset ve bellona yemek odası takımı hakkında

ilgin_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
110
0
96
İzmir
Nişanlım teleset olsun istiyor...Bende anforayı da beğendim..Sizce hangisi?!? :44: teleset tv ünitesinin arka fonu da ahşap internette bulamadığım için bu fotoyu ekledim...

$anfora-yemek-1.webp $anfora-yemek-8.webp $tv ünitesi.webp $teleset.webp $teleset2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben anforayı daha çok beğendim sanki...bizde mobilya bakarken telesetin bizim buradaki bayisine gtiiğimizde tahtasını sunta olduğunu öğrendik gerçi kendi imalatlarını da satıyorlardı onumu satmak istediler bilmiom ama:)) sizde sorun bence sunta mı mdf mi ahşap mı olduğunu..ikiside güzel ama anfora daha ağır bastı bende.. şimdiden hayırlı olsunn:34:

bende telesetin bu ürününde kararsızım. camlı vitrini olmadığı içn biraz itici gelebiliyor arkadaşlarıma anneme falan ama ben çok beğendim. dönüp dolaşıp yine onu alcaz heralde. daha modern duruyor ve bence anforaya bellonaya göre daha kaliteli.

bence teleset çünkü benimkinden:) ben de camlı vitrin olmadığı için tereddüt ettim. ama spor döşeyeceksen gayet uygun. ben beğenerek kullanıyorum. aynı renkte orta sehpa da aldık hediye verdiler. yine teleset çok güzel uydu.

Son düzenleme:
bence teleset çünkü benimkinden:) ben de camlı vitrin olmadığı için tereddüt ettim. ama spor döşeyeceksen gayet uygun. ben beğenerek kullanıyorum. aynı renkte orta sehpa da aldık hediye verdiler. yine teleset çok güzel uydu.

Ben teleseti aldım.yine telesetin bold grubu spor koltuk takımını aldım..:46: yaşam ünitesi yerine de tv sehpasını aldım.Daha şık oldu.Güle Güle kullanalım :16:

Ben teleseti aldım.yine telesetin bold grubu spor koltuk takımını aldım..:46: yaşam ünitesi yerine de tv sehpasını aldım.Daha şık oldu.Güle Güle kullanalım :16:

güle güle kullan canım. ben almamıştım tv sehpasını.evimin resmini eklicektim ama linkler çalışmıyor. ben de kremli kahveli bol yastıklı yaygın koltuklardan almıştım

bende teleset almak istiyorum ama büro mobilyası gibi diyorlar, mutfak dolabı gibi diyorlar. vaz geçiriyorlar.:( kararsızım

Back
X