• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de tavsiye edebileceğiniz ortodontistler kimlerdir? Diş teli fiyatları nedir?

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
Merhaba Arkadaşlar.
Benim ortodontik tedaviye ihtiyacım var fakat kime gitmeliyim bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ücretleri konusunda bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum...

Canım geç oldu biraz ama ben alsancakta Gül Sokakta Beril CURA'ya gidiyorum.Tesadüfen gittim ama şanslıyım gerçekten böyle bir ortodontiste denk geldiğim için.Herşeyden önce çok anaç bir kadın.Benim için çok uğraştı,gören estetik mi oldun diye soruyor.Ş:52:uan 2 aylık bir tedaviden sonra tellerim çıkıcak inşallah.

Canım geç oldu biraz ama ben alsancakta Gül Sokakta Beril CURA'ya gidiyorum.Tesadüfen gittim ama şanslıyım gerçekten böyle bir ortodontiste denk geldiğim için.Herşeyden önce çok anaç bir kadın.Benim için çok uğraştı,gören estetik mi oldun diye soruyor.Ş:52:uan 2 aylık bir tedaviden sonra tellerim çıkıcak inşallah.

tedavin ne kadar sürdü bu sana kaça maloldu bilgilendirir misin beni? bu arada çok geçmiş olsun:)

Back