Sivilceli Ciltler Izmirde sivilceler için önerebileceğiniz cildiyeci,doktor?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ggg123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
52
0
Izmirde sivilceleri için tedavi olanlar enrede olduklarını paylaşırlarsa sevinirim..çünkü her doktora da guven olmuyor?

yakın mısın bilemiyorum ama narlıderede Atatürk eğitim Araştırma Hastanesinin Semt polikliniği var.orada dermatoloji bölümünde deri ve zührevi hastalıkları doktoru Özlem Vayvada görev yapıyor.kendisi benimde doktorum ve önerebilirim.

Olsun canım yakın olmasa da giderim araba var.. yeterkı kesın cozum bulunsun zaten enım 5-6 tane var bı cıkıyo bı gidiyo onları da ıstemıyorum..senın doktorunmus sanırım nasıl sonuc aldın?

yaklaşık 4-5 aydır kendisine gidiyorum.ondan öncede gitmiştim ama başka bir doktor vardı.neyse Özlem hanım ilk başta bir jel vermişti jeli kullandım sivilcelerim geçti ama bıraktığım gibi tekrar başladı.bunu denedik, artık ilaç kullanabilirsin dedi.şimdi bugün tam 100 gün oluyor aknetrent diye bir ilaç kullanıyorum şu roactuan muadili ilaçlardan biri. kendisi oldukça ilgili her ay ilacım bittiği zaman gidiyorum.cildimi inceliyor,bakıyor falan,tahlil yapılıyor.ilaçtan kaynaklansın kaynaklanmasın bir değişiklik hissettiğinde hemen gel,gerekirse tahlil yapalım yada ilacı bırakalım falan dedi.doğrusu ben memnunum ilgisinden, önerebilirim yani

Tamam canım en yakın zamanda gidicem çok teşekkürlerr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…