Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebegıme tek umblıkal arter teshısı konuldu ve yuksek rısklı gebelık grubuna gırıyormus.iyi bır dr tarafından arastırılması lazım.
unıv hastanesı prof dr ve ya doc dr bılgılerıne ıhtıyacım var..
canım neymiş umblıkal arter diye baktım da,aynısından benim bir iş arkadaşımda da teşhis edilmişti,kordonda atardamarı eksik diye anlattığından hatırlıyorum..Ona sadece son haftalarda kilo eksikliği olabilir demişlerdi amerikan hastanesinde..Sanırım detaylı da başka bir sorun görünmediği için de pek stres olmadan sağlıklı bebeği oldu..kilosu da normaldi,sadece sezeryan yapıldı önlem olarak..
inşallah benım bebegımınde bır sorunu olmaz.
arkadasınında ılk once arastırması olmustur herhalde...
bende gıttıgımde arastırılır ve sonuc temız cıkar ınsallah..
canım araştırması olmadı aslında,ayrıntılı ultrasonda bu durum anlaşıldı,ama doktoru önemli bir sorunu olmadığını daha dikkatli takip edileceğini,sadece kilosunun düşük olabileceğini söyledi.ayrıntılı usg de aynı gün beyin vs incelemişlerdir belki bilemiyorum..ama hiç anomali ihtimalinden bahsedilmedi ona..inşallah sende de bişey çıkmayacaktır.
canım bende mert kazandı dicektimki arkadaşlar yazmışlar zaten.mert kazandıyı şiddetle tavsiye ederim.