İzmirde reiki önerisi olan?

GnotiSeavton

yine yeniden...
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
1.854
41
358
İzmirde iyi bir reiki kursu veren yer bilen arkadaşlar, bana yol gösterirmisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu bende merak edıyorum arkadasım cunku bende gıtmek ıstıyorum artık.
aslında ınternetten arastırıp bırkac yerde buldum ama gıden, bılen bırılerı yol gösterse ıyı olurdu.

kızlar ben leyla hanımdan reiki 1e uyumlanmıştım... çakralarımı aktive etmişti. özünde yi bir kadın ama onunda zamanında bu eğitimi aldıgı yıldız hanım çok iyimiş reiki alanında çok bilgili. ama size eğitim verirken oldukça ciddiymiş. benim gittiğim leyla hanım mavişehirde oturuyor. ve daha konuşkan kendinize yakın hissediyorsunz.
bilmiyorum ama ben diğer modüllerimi yıldız hanımdan almayı düşünüyorum kendisi sanıyorumki izmirde markalaşmış reikide.

Bende Güler Hanımdan aldım reiki 1'i...

Son derece içten bir bayan, memnun kaldımda...

Ama ilerde reiki 2'yi ondan mı yoksa başkasından mı alsam bilemiyorum.

Leyla Hanım nasıl peki?Birde siz ne kadara aldınız reikiyi?

bende bi yerden başlamak istiyorum.. ama para miktarı çok değil mi? eminim faydasını göreceğiz, kime gitsem nasıl yapsam bir türlü karar veremedim

kizlar reiki ile tedavi olmak istiyorsaniz annemi tavsiye edebilirim.kendisi bir yerde calismiyor.cunku izmire yeni tasindi.ayrica kendisi reiki nlp birlikte tedaviler de uyguluyor.isteyen olursa bana ozelden ulasabilir.

Merhaba
Ahu hanım Reiki 1 de veriyormuş telde görüştüm kızlar. Site güzel görünüyo inceledim,
. Tüm çakraları temizleyip aura dengeliyormus, öyle reiki veriyormuş ben denemeyi düşünüyorum önümüzdeki haftalarda hem düşündüğüm kadar pahalı değil:) Daha önce geçmiş yaşam terapisi yaptırmış bir arkadaşım ondan çok etkileyici dedi. Bakalım reikiyi aldıktan sonra sonucu yazarım size

Kızlar selam reiki aldıktan sonra sonucu burdan yazacaım demiştim:) gittim gördüm aldım ve kullanıyorum:) 21 gün geçti ve yazıyorum şu an. Uyumlama yaklaşık 20 dakika sürüyor ancak felsefesi ve nasıl kullanılması gerektiini uygulamalı öğrenmek zaman alıyor ben şanslıyım çünkü hocam pelin ile beraber enerji kanalımızı açtık kapadık denedik. Telefonda yardım istediğimde de hemen olumlu sonuç aldım. En güzel şey çakralarımı artık kendim dengeleyebiliyorum ve kendimi daha huzurlu hissediyorum sanki bir koruma kalkanındayım ve tüm olayları dışarıdan izliyor gibiyim.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir süre sonra reiki 2 de istiyorum bakalım pelim hocam biraz daha zamanı var dedi.
Sorunuz olursa cevaplayabilirim ama kesinlikle öneriyorum.
Sevgiler

arkadaşlar gidip deneyen var mı, bende reiki almak istiyorum, deneyenler yazabilir mi lütfen

Merhaba canım, yukarıda reiki 1 deneyimimi yazdım. 21 gün bitti ve kendimi süper hissediyorum. Gerçekten çok fayda gördüm, ahupelinreiki.com'a girip bak, tavsiye ederim. Belirtmeyi unutmuşum sertifika da veriyor tabiki zaten başka türlüsü güvenilir olmaz.
Sevgilerrr

canım peki fiyatları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…