Canım üzüldüm
Benimki de boşmuş.5+4’te keseyi gördük, içinde embriyo var küçücük ama demişti doktor.Sonra 7+5’te gidince kesenin çok geliştiğini gördük, içinde embriyoyu göremedik ilk.Aradı aradı tamam gördüm dedi ama bu seferde kalp atışı yok dedi.Ben öyle deyince kalbi durdu zannettim.Sonra 8+2’de ikinci bir göz olması için başka bir doktora gittim maalesef o embriyoyu göremedi. Kürtaj olun dedi.Bugün kürtaj olacaktım , ama 2 gündür boğazım şiş ve burnum akıyor.Doktor Covid isen yapamayız dedi.Dün Covid testi oldum, sonuç negatif çıktı ama Çarşamba yer ayarlayabildiler.Çarşamba olacağım kürtajı.
Senin daha erken dur bakalım belki 7. Haftada görülür. Hangi merkezlere gittin İstanbul’da?Ben hep İzmir’deydim , hiç genetik taramalı denemedik.Ama labaratuvar çok önemli diyorlar ve Şişli Memorial’ın , Ota Jinemed’in laboratuvarını falan öneriyorlar.Benim hep 2 embriyo oluştu ilk 3 denemede hep taze transferdi tutmadı. 4. ve 5. deneme için havuz yapınca 2 ay daha çok embriyo oluştu ama hiç genetik taramayı düşünmemiştim. Şimdi yaptırayım diyorum.Bilmiyorum İzmir’de hangi Lab iyi.Medikal Park diyorlar İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin. Kürtaj olunca düşüncem artık. Canım inşallah görürsün haftaya