• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir’de PGT / NGS yaptıran Tüp Bebek Merkezleri

ozlemgundogdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
1.606
1.962
133
43
Herkese merhaba,
40 yaşındayım. 5 kere tüp bebek denemesi geçirdim.İlkinde döllenme olmadı, ikinci,üçüncü ve dördüncüde negatif sonuç aldım.5.’de pozitifti sonuç ama kalp atışını göremedik. Tüm bu süreçler çok yorucuydu 😔
İzmir’de NGS / PGT genetik taramalarını yaptırarak hamile kalan var mı?Çok kez tutunmamasında , düşük ve kayıplarda öneriliyormuş.Forumda hep Ankara veya İstanbul’da yaptıran arkadaşlar gördüm. İzmir’de var mı NGS/PGT yaptırıp hamile kalan? Hangi merkezde yaptırdınız?

Ben de takibe alayım canım. Malesef geçen hafta kesenin küçük ve boş olduğunu gördük. Önümüzdeki çarşamba günü de gelişme görülmezse alınacak. 2. denememiz ve her ikisinde de kromozomal anomali deniyor. Ben İstanbul’a gidip gelmekte. Çok yoruldum. Artık İzmir’de varsa İzmir’de genetikli yaptırmak istiyorum.

Ben de takibe alayım canım. Malesef geçen hafta kesenin küçük ve boş olduğunu gördük. Önümüzdeki çarşamba günü de gelişme görülmezse alınacak. 2. denememiz ve her ikisinde de kromozomal anomali deniyor. Ben İstanbul’a gidip gelmekte. Çok yoruldum. Artık İzmir’de varsa İzmir’de genetikli yaptırmak istiyorum.
Canım üzüldüm :( Benimki de boşmuş.5+4’te keseyi gördük, içinde embriyo var küçücük ama demişti doktor.Sonra 7+5’te gidince kesenin çok geliştiğini gördük, içinde embriyoyu göremedik ilk.Aradı aradı tamam gördüm dedi ama bu seferde kalp atışı yok dedi.Ben öyle deyince kalbi durdu zannettim.Sonra 8+2’de ikinci bir göz olması için başka bir doktora gittim maalesef o embriyoyu göremedi. Kürtaj olun dedi.Bugün kürtaj olacaktım , ama 2 gündür boğazım şiş ve burnum akıyor.Doktor Covid isen yapamayız dedi.Dün Covid testi oldum, sonuç negatif çıktı ama Çarşamba yer ayarlayabildiler.Çarşamba olacağım kürtajı.
Senin daha erken dur bakalım belki 7. Haftada görülür. Hangi merkezlere gittin İstanbul’da?Ben hep İzmir’deydim , hiç genetik taramalı denemedik.Ama labaratuvar çok önemli diyorlar ve Şişli Memorial’ın , Ota Jinemed’in laboratuvarını falan öneriyorlar.Benim hep 2 embriyo oluştu ilk 3 denemede hep taze transferdi tutmadı. 4. ve 5. deneme için havuz yapınca 2 ay daha çok embriyo oluştu ama hiç genetik taramayı düşünmemiştim. Şimdi yaptırayım diyorum.Bilmiyorum İzmir’de hangi Lab iyi.Medikal Park diyorlar İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin. Kürtaj olunca düşüncem artık. Canım inşallah görürsün haftaya 🙏🧿

Canım üzüldüm :KK43: Benimki de boşmuş.5+4’te keseyi gördük, içinde embriyo var küçücük ama demişti doktor.Sonra 7+5’te gidince kesenin çok geliştiğini gördük, içinde embriyoyu göremedik ilk.Aradı aradı tamam gördüm dedi ama bu seferde kalp atışı yok dedi.Ben öyle deyince kalbi durdu zannettim.Sonra 8+2’de ikinci bir göz olması için başka bir doktora gittim maalesef o embriyoyu göremedi. Kürtaj olun dedi.Bugün kürtaj olacaktım , ama 2 gündür boğazım şiş ve burnum akıyor.Doktor Covid isen yapamayız dedi.Dün Covid testi oldum, sonuç negatif çıktı ama Çarşamba yer ayarlayabildiler.Çarşamba olacağım kürtajı.
Senin daha erken dur bakalım belki 7. Haftada görülür. Hangi merkezlere gittin İstanbul’da?Ben hep İzmir’deydim , hiç genetik taramalı denemedik.Ama labaratuvar çok önemli diyorlar ve Şişli Memorial’ın , Ota Jinemed’in laboratuvarını falan öneriyorlar.Benim hep 2 embriyo oluştu ilk 3 denemede hep taze transferdi tutmadı. 4. ve 5. deneme için havuz yapınca 2 ay daha çok embriyo oluştu ama hiç genetik taramayı düşünmemiştim. Şimdi yaptırayım diyorum.Bilmiyorum İzmir’de hangi Lab iyi.Medikal Park diyorlar İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin. Kürtaj olunca düşüncem artık. Canım inşallah görürsün haftaya 🙏🧿
Hiç umudum yok kuzum. Olan görünüyor zaten çatır çatır 6. haftada. Diğerinin kalbi durdu 8. haftada. 5. haftada yolk kesesi vardı. Vücudum resmen regl olrak atmak istiyor. Öyle hamilelikteki klasik ağrılar gibi değil. Gün boyu uzun uzun süren regl ağrılarım var bir kaç gündür. Ben İstanbul’da Bahçeci Fulya’da yaptırdım hep. Ama İstanbul çok yıpratıyor git gel yaparak.

Hiç umudum yok kuzum. Olan görünüyor zaten çatır çatır 6. haftada. Diğerinin kalbi durdu 8. haftada. 5. haftada yolk kesesi vardı. Vücudum resmen regl olrak atmak istiyor. Öyle hamilelikteki klasik ağrılar gibi değil. Gün boyu uzun uzun süren regl ağrılarım var bir kaç gündür. Ben İstanbul’da Bahçeci Fulya’da yaptırdım hep. Ama İstanbul çok yıpratıyor git gel yaparak.
Bu arrada çok geçmiş olsun. Çok acaip bir salgın var grip gibi. Dikkat et kendine. Ben de Medical Park ı araştırıyorum ama bakalım. Ben de çarşamba olabilirim kürtaj.

Sen yine de bekle bence , bak ben 9. Haftadayım daha yeni kürtaj olacağım.Birşey olmuyor bekleyince.En azından 7. Haftada bir git. Zor tabii İzmir’de oturup İstanbul’da tedavi olmak.Ben yoğun çalıştığım için sancak yaza izin alabilirsem gidebilirim İstanbul’a , ya da burada takip ettirip orada yumurta toplama falan da olabilir sırf Lab ‘ları için. Laboratuvar önemli. Yoksa doktorlar genelde aynı uygulamaları yapıyor.Valla canım sonumuz hayrolsun, Medikal Park’a ben de uğrayacağım kürtajdan sonra bilgi almak için. Öpüyorum 💜💓

Sen yine de bekle bence , bak ben 9. Haftadayım daha yeni kürtaj olacağım.Birşey olmuyor bekleyince.En azından 7. Haftada bir git. Zor tabii İzmir’de oturup İstanbul’da tedavi olmak.Ben yoğun çalıştığım için sancak yaza izin alabilirsem gidebilirim İstanbul’a , ya da burada takip ettirip orada yumurta toplama falan da olabilir sırf Lab ‘ları için. Laboratuvar önemli. Yoksa doktorlar genelde aynı uygulamaları yapıyor.Valla canım sonumuz hayrolsun, Medikal Park’a ben de uğrayacağım kürtajdan sonra bilgi almak için. Öpüyorum 💜💓
Uğrayıp bilgi alırsan bana da haber verir misin? Çarşamba zaten yine Bahçeci’ye giddxeğim canım kendi doktoruma. O görmek istedi. Gel burda bakalım, alınacaksa burda alırız dedi. Doktorumdan çok çok memnunum. Sadece sistem saçma :) çok sinirim bozuk, düşündükçe geriliyorum

Uğrayıp bilgi alırsan bana da haber verir misin? Çarşamba zaten yine Bahçeci’ye giddxeğim canım kendi doktoruma. O görmek istedi. Gel burda bakalım, alınacaksa burda alırız dedi. Doktorumdan çok çok memnunum. Sadece sistem saçma :) çok sinirim bozuk, düşündükçe geriliyorum
Tabii gittiğimde aldığım bilgileri paylaşırım.Yolun açık olsun , inşallah güzel haberlerle dönersin🙏🧿💜

Back