Dövme Izmirde önerilen dövmeci var mı bildiğiniz?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

truffeldelisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
45
0
arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum ..

İzmide önerebileceğiniz dövmeciler var mı ?

Yaptıranlardan olumlu ve ya olumsuz yorumlar bekliyorum ..

Alsancakta bir yer var ismini hatırlamıyorum :26: Ben de üç tane fln yaptırmak istiyorum :KK31: ama özel sektörde çalıştığım için sıkıntı yaratabilir sanki .

Alsancakta Köprüaltı dövme stüdyosu bu işte eşsizdir.
Albar usta hala orada çalışıyor mu bilmiyorum, yıllar oldu uğramayalı, kendisi işinde fazlasıyla usta bir dövmeci.
Bir de yine Alsancak'ta Dip tattoo var. Tamer bey yapıyor dövmeleri. İşçiliği güzel, ortam temiz ama dövme fiyatları piyasanın çok üstünde.

Alsancakta Köprüaltı dövme stüdyosu bu işte eşsizdir.
Albar usta hala orada çalışıyor mu bilmiyorum, yıllar oldu uğramayalı, kendisi işinde fazlasıyla usta bir dövmeci.
Bir de yine Alsancak'ta Dip tattoo var. Tamer bey yapıyor dövmeleri. İşçiliği güzel, ortam temiz ama dövme fiyatları piyasanın çok üstünde.

Albay usta super gercekten. Bu sene yaptırdım stüdyosu Kıbrıs sehitlerindeydi.

Albay usta super gercekten. Bu sene yaptırdım stüdyosu Kıbrıs sehitlerindeydi.

bende dirseğimle bileğim arasına renkli dövme yaptırmak istiyorum. Köprüaltına baktım beğendim . Senin yaptırdığın dövme nerende nasıl boyutu ve fiyatı nedir? memnun musun ileride iş hayatında orda burda sıkıntı yaratır mı? ve önerebilceğin modeller var mı çok kararsızım da :/

bende dirseğimle bileğim arasına renkli dövme yaptırmak istiyorum. Köprüaltına baktım beğendim . Senin yaptırdığın dövme nerende nasıl boyutu ve fiyatı nedir? memnun musun ileride iş hayatında orda burda sıkıntı yaratır mı? ve önerebilceğin modeller var mı çok kararsızım da :/

Benim dovmem gogus altımda yani belimde diyelim. O kadar buyuk bisey yaptırmadım sade bide benimki renkli degil. Fiyatini 100 verdim. Ayrıca dövmemden cok memnunum hicbir sıkıntı olmadi suana kadar. Hatta bir tane daha yaptırmayı bile dusunuyorum o derece :KK70:

Son düzenleme:
X