• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir'de önerebileceğiniz tüb bebek merkezleri nelerdir

sbly

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
52
1
16
Manisa
Arkadaşlar merhaba, ben ilk defa tüp bebek tedavisi olacam ve süreç hakkında hiç bi bilgim yok. bana izmirde önerebileceğiniz tüp bebek merkezlerini ve süreci anlatabilirseniz çok sevinirim.

arkadaslar kımse yokmu ya izmirdekı arkadaslar smyradan funda hanıma gıdenler varmı. nasıl acaba bız onunla gorusucezde

arkadaslar kımse yokmu ya izmirdekı arkadaslar smyradan funda hanıma gıdenler varmı. nasıl acaba bız onunla gorusucezde

merhaba
ben symrnaya gittim canim funda hanim degildi benim doktor. moralini bozmak istemem ama benim 2 aşılama 2 tüp bebek olmadi. ben artık oraya gitmeyecegim.
irenbe ye gidecek olursan kesinlikle refik beye git derim.
ben ise kent hastanesini dusunuyorum.

Tüp bebek yaptırmadım ama ön görüşme için İrenbe Dilek hnm gittim. ilgili bi doktor.

Tüp bebek yaptırmadım ama ön görüşme için İrenbe Dilek hnm gittim. ilgili bi doktor.

arkadaşım parana da umutlarınada yazık olur..iyi düşün derim..onlar şimdilik ilgililer sonuç açıklanınca tekrar görüşelim ;))

ikinci tüp bebek denemem ilkinde irenbe dilek hanımın hastasıydım.
ama gördüm ki ben tedavi olduktan sonra daha çok hasta oldum..
ben bu kadar ticari düşünen her hastasını müşteri gibi gören bi kurum görmedim..çok kızgınım..bildiğim tanık olduğum çok şey var
burdan açıklamayacağım.lütfen bu kuruma gitmeden çok iyi araştırın..zamanınıza umutlarınıza paranıza yazık..

ben şu an ege ünv.de transferim yapıldı sonucumu bekliorum.insanlar o kadar net o kadar düzki neyse onu söylüorlar.ve inanılmaz titiz çalışıorlar.
sonuç itibariyle ticari bir kaygı yok.ve ben çok daha güveniorum.olursa da olur olmazsa da olmaz.hiç değilse umutlarımı sömüren kimse yok.BOL ŞANS!!!

arkadaşım parana da umutlarınada yazık olur..iyi düşün derim..onlar şimdilik ilgililer sonuç açıklanınca tekrar görüşelim ;))

canım öyle diyorsun ama biz şubat ayında gittik ön görüşmeye. dilek hnm testlerime rahim filmime baktı ultrason muayenesi yaptı. ve söylediği şey " ben ticari olarak düşünürsem siz benim için en iyi hastasınız hiç uğraşmama gerek kalmadan hamile kalırsın. ama insani olarak söylüyorum sizde tüp bebek yapacak problem yok. doktorunuzu değiştirip. daha iyi bir doktorla yumurtlama tedavisini tekrar deneyin."

Benim kendi doktorum daha 1. aşılama tutmayınca yapacak bişey yok gidin tüp bebek yaptırın dedi. ben yaşadığım yere geri döndüm ve geçen ay iyi bir doktor buldum ve dilek hnmın dediği gibi büyümeyen, büyüsede çatlamayan yumurtalar, hormonlar herşey yoluna girdi. Dilek hnm bize tamam yapalım hemen diyip 5000 liramızı almayı bilirdi ama yapmadı doğru yolu gösterdi.

merhaba
ben symrnaya gittim canim funda hanim degildi benim doktor. moralini bozmak istemem ama benim 2 aşılama 2 tüp bebek olmadi. ben artık oraya gitmeyecegim.
irenbe ye gidecek olursan kesinlikle refik beye git derim.
ben ise kent hastanesini dusunuyorum.

ben symrnada basladık funda hanım dıye gıttık ama suhendan hanımla gorustuk. yenı hsg cektırdım dıger adetımde ıgnelere baslıcam. ıns ya sonuc guzel olurda pısman olmam. sız dondurma ıslemı yaptırdınızmı ben eger olmazsa baska hastaneye gıderım dıye kararsız kaldım. karar verdınızmı kent de bıraz pahalıymıs heralde .

bende irenbede yaptırdım.ilk denememdi çok şükür şuan 7 haftallığız.RABBİM banada isteyen herkesede nasip etsin inş.benim dr. dilek hanımdı ve ben çok memnunum.sunu söyleyebilirim bende çok araştırdım memnun olanda vardı olmayanda.ön görüşme yap bence içine sinen merkezde yaptır.

selam.kafanı karıştırmak istemem ama ben funda hanım ve ekibinden pek memnun kalmadım onu belirtmek isterim.hem aşılama hep tüp bebek yaptırdım.ikisi de negatif.hiçbir sağlık sorunum olmamasına karşın gebelik oluşmadı.sonradan farkettim ki yalnış tedavi uygulanmış.aşılamada kullanılan dozları tüp bebek te de uyguladılar.yeterince yumurta oluşmadı.son günlerinde fazla doza yüklendiler.planlanandan çok daha fazla ilaç almak zorunda kaldık.ama gelişmedi yinede.bu halde olmasına rağmen sen kesin hamilesin ona göre hareket et diye eve gönderdiler.tabiki hüsran.insanları bu kadar umutlandırmamaları gerekir.o dönemde zaten daha kırılgan oluyor insan.birde hemşirelere birşey sormak için akşama kadar bekliyorsunuz.çok yoğun oldukları için hemen geri dönüş yapamıyorlar.ben öğlen iğnemi yapmak için birşey danışmam gerekiyordu,onları aradıktan tam 5 saat sonra geri döndüler.allahtan sorunumu burdaki forumları okuyarak çözdüm yoksa o günkü iğnemi yapadan geçiricektim.bunlar beni rahatsız eden olaylardı.kerkesin memnuniyet anlayısı farklıdır.karar senin .hakkında hayırlısını dilerim.

Kent Hastanesi Israel Aruh derim...ilk denemem de tek embriyo transferi ile cok sukur kizima hamileyim...cok memnun kaldim...tavsiye ederim...

Back