• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah İzmir'de Niakhtan sonra yemeğe yada eğlenmeye gidilebilecek mekan bileler?

zaritu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
25
0
86
İzmir
Arkadaşlar merhaba

En bilgilerinizden yaralanmak için bu konuyu açtım. 16 elyül'de nikahım olacak. Nikahtan sonra yakın çevremiz ile yemekli eğlenceye gitmek istiyoruz.Fakat hiç mekan bilmiyorum bununla ilgili önümüzdeki zaman içersinde nikahı olacak olan ve böyle organizasyon yapan yada daha önce bu şekilde yapmış olanlar varsa lütfen paylaşırmısınız?

homerosta selera diye bir yer var nette bilgileri var çok hoşuma gidiyo orası olabilir, karşıyaka da sardunaki var, ayrıca alsancaktada güzel yerler var tabi nasıl birşey istiyorsun yemekli-içkilimi,biraz önce soylediğim yerlerde canlı müzikte oluyor.

Nişandan sonra inciraltında turkuaz city ye gitdik canlı müzik içki yemek herşey var , sabah 4 e kadar da eglendik harikaydı :)

Selera akrabamızın restorantı gayet şık ve güzel tavsiye ediyorum..

harika bir konu canım ya benim de senin gibi olucak büyük ihtimalle bilgilerini beklemekteyim:34:

Back