Doğuma Hazırlık İzmir'de nerede doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya946

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
54
0
Merhabalar... Siteye yeni üye oldum, 29 haftalık hamileyim ve hala doğum için hastane araştırıyorum. Büyük ihtimalle normal doğum olacak çünkü ilki normal oldu, bu ikinci bebeğim.Özel hastanelere fahiş fiyatlar ödemek istemiyorum.İzmir'in yabancısıyım.:çok üzgünüm:Lütfen yardım....Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

ben ege sağlokta doğum yapacağım. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama 9 eylülde prof. yada doç bulup orada doğumu özel gibi yapabilirsin. tabi sen nasıl bir dr. istersen ona da bağlı. normal muayeneyede gidebilirsin.

Ben 9 Eylül'de yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.Oldukça temiz ve ilgili bir ekip çalışıyor.Doğuma doçent veya prof. girmesini istersen ücretini ödüyorsun.Özel odalar,2 yada 4 kişilik odalar mevcut.

dokuz eylülün doğumhanesini gördüm. enfeksiyondan 32. haftamda 4 gün yattım. ilk. doğumhanede kaldım 6 saat. temiz ve tek kişilk. diğer yerlerde hep kalabalık olduğunu söylüyorlar. maalesef benim dr um ege sağlıkla anlaşmalı olmasa 9 eylülü devlet hastaneleri içinden tercih ederdim.

Doç ya da prof ayarlamadan, normal kontrollere gidip doğumu orada yapabiliyor muyuz, yok illa onlardan birini ayarlamak gerekiyorsa ücret hakkında bir bilginiz var mı acaba?

ozel hayat hastanesi ve ozel ege kocaman hastanesi cok uygun sskli fiyatlar 300tl civari
baska uygun fiyatli hastane bilmiyorum
devlet hastanesi onermiyorum odalar kalabalik wcler ortak hijyen sorunu var vs vs
ozel oda ayarlayabilirseniz bunlar sorun olmaz tabiki

Doç ya da prof ayarlamadan, normal kontrollere gidip doğumu orada yapabiliyor muyuz, yok illa onlardan birini ayarlamak gerekiyorsa ücret hakkında bir bilginiz var mı acaba?

sen kaç haftalıksın arkadaşım bildğim kadarıyla haftada bir haftalık randevu alıorsun ama telefonla değil. o şekilde kontrollereb gidersen doğumunu orada yapabilirsin diye biliyorum birde 150 ytl verip prof yada doç. tan 4 den sonra randevu alıyorsun ama ona her ay para ödeyeceksin gerçi tahlillern falan hastanede yapılır. yalnız randevu almak zor oluyor bana 1 ay sonrasına prof. tan vermişlerdi belki boşalmıştır. sen yine de sor soruştur yakınsan d. eylüle git iyice öğrenopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar. Dün Özel Egepol Hastanesine gittim, tertemiz bir hastane. Doktoru da çok iyi, sormadan herşeyi anlatıyor, güleryüzlü, iyi bir doktor. Daha bir kez gittim ama şu anki kararım doğumu Allah'tan birşey olmazsa inşallah orada yapmak.Henüz hastaneye karar vermemiş olan varsa tavsiye ederim. Önerileriniz için çok teşekkürler. Allah hepimize sağ salim bebeğimize kavuşmak nasip etsin.:Saruboceq:

merhba arkadaşlar bende izmirdeyim 7haftalık hamileyim. emekli sandığınada bakan sabırlı anlayışlı bayan doktor arıyorum önerisi olan varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…