• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de NazarBoncuğu, DıptısDıptıs, FirstLady Buluştu....

tüm arkadaşlarıma güzel yorumları için çok çok teşekkür ederim.
nazar boncuğum afiyet olsun canım. en yakın zamanda yine buluşacağız.:1hug:a.s.
dıptısdıptıs o benim canım kızım. evimin neşesi o. iyiki seni doğurmuşum.opuyorumnanaktan:
Aaaa Dıptısın annesii bu güzel bayan:1shok:
Nickinizin değiştiğini bilmiyordum.İsminizi çok gördüm.Çok güzelmişsiniz maşallah.Kızlar yanınızda az sönük kalmışlar ama duymasınlarkaydirigubbakcemile3

Vay anam vay, ceylanlara bak sen masallah Allah arkadasliginizi bozmasin guzelim, ne guzel herkes bulusuo ya :(((((

inanmıyorum yaaa çatladım resmen burda ben var yaaa:utangac: offf ya sizi nasıl da özlemişim...allah dostluğunuzu daim etsin gülen yüzünüz hiç solmasın inş!:Saruboceq:hepinizi çok öpüyorum...
firstlady ablammm yaa hayranım valla sana.allah bu yüzündeki gülücüğü hiç eksik etmesin...:Saruboceq:Şenizl

anaaammmm
sevgilim yaaaaa süpersiniz yaaaaaa maşşallahhh
orası büyük park mıydı neüdü

açık sinema var hani dimi?

oofff izmir ooooofff

maşallah maşallah 41 kere
çok tatlısınız ama ben kıskanıyom yaa
keşke bende izmirde olsaydım k.k dan en sevdiklerim orda
öperim sizleri

cadılar sizi çok güzel çıkmışsınız yahu izmirin farkı her zaman belli olur işte anacım bakıp bu üç güzel çıtıra izmirin hatunları işte demeyeni allah çarpar valla oh serin serin oturmuşsunuz ne güzel sefanız bol olsun fıstıklar

canlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız harika görünüyorsunuzopuyorumnanaktan

dıptısım seninde ayrı bir havan var hayatım:nazar:

hani gözü deyenin gözü çıksın nazarım aklımda da

sen yinede elin nerene denk gelirse kaşı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne güzel bir buluşma olmuş sefanız olsun ladyim çok güzel görünüyorsun dıptıs çok güzelmişsin boncuğum sende çok güzelsin sizleri tekrar görmek isterim çok öpüyorum

dıptıs bune güzellik hayatımm... ceylan gibi olmuşsun gerçekten... izmirin havasından mı bu güzelliğiniz annene çok selam... öpüyorum sizi...

Back