Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İzmir'de mobilyayı nerden almalı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Kısıkköy ve karabağlara nişanlımla gittik yaktığımız benzin parasına yanarım sadece...
Evet bir çok seçenek var ama şölede bişi var ya çok uygun yada çok uçuk rakamlar.suntanın yanına lem die bişi koymuşlar mobilyalarımız suntalem diolar.isteğe göre yaptırıoruz diolar lake oluo şu olsun ekletiosun hop fiyat çıkıo 5-6 ya.

Kesinlikle önerebilceğim bir yer var ben mobilyalarımı nergiz de bi mağazadan aldım kısıkköyden de oldukca uygundu.

Bana yardımcı olabilir misin canım. Nerede bu mobilyacı tam olarak. Ben de kısıkköyden memnum kalmadım.

Bana yardımcı olabilir misin canım. Nerede bu mobilyacı tam olarak. Ben de kısıkköyden memnum kalmadım.
canım sanırım nergisteki mağaza modeksa orası gerçekten güzel ama çiğliyede bak istersen ben konya mobilyadan aldım çok çeşit var ve fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar çok uçuk fiyatlar yok sağlam ürünler var bak istersen :3:

canım sanırım nergisteki mağaza modeksa orası gerçekten güzel ama çiğliyede bak istersen ben konya mobilyadan aldım çok çeşit var ve fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar çok uçuk fiyatlar yok sağlam ürünler var bak istersen :3:

Çok teşekkür ederim canım :16:

Arkadaşlar merhaba uzun süredir mobilya araştırıyorum hep internetten beğendim ve izmirde değiller malesef ama ben gidip görmek istiyorum internetten almak içime sinmedi.Kısıkköyde tavsiye edebileceğiniz mobilyacı var mı?
Şu tarz koltuk takımı almak istiyorum

resim alıntıdır.

bu tarz koltukları hasyün magazasında çok gördüm ayrıca saloni nin tarzınıda begenirsiz gibime geldi bir bakın derim.bellona saloniden patent alıyor üretim için çok kaliteli inegöl mobilyası kaliteli ve garantili ürünler pazarlıyorlar.saloni yazarsan netten bakabilirsin.ama hasyünede bak.bu resimdekine benzer çok gördüm orda.

İzmirde Belkahvede 6.000 m2 büyüklüğünde bir mobilya mağazası var,aradığınız her tarzı country mobilya,modern mobilya,klasik mobilya,retro mobilya hepsini birden burda bulabilirsiniz,ürünler hem çok kaliteli hemde fiyatları piyasanın üstünde değil.Evinize ve isteğinize uygun özel üretim mobilyalar yapıyorlar, İç mimar desteğide veriyorlar.Onsa mobilyayı görmeden mobilya almayın derim.

Benim önerim kısıkköy'de bulunan modes mobilya. biz evlenirken tüm evimizin mobilyasını oradan aldık. çok uzun yıllardır bu işi yapan bir firma. işlerinde oldukça tecrübeliler. özel sipariş konusunda dikkatli davranıyorlar. sorunlara karşı duyarsız değiller. vermiş oldukları sözleri tutuyorlar. ürün çeşidi bol, fiyatlar ise çok makul. izmir'de mobilya almayı düşünen arkadaşlarıma öneriyorum. şuan mobilyalarım oldukça yeni olmasına rağmen, ileriki yıllarda değiştirmek için sabırsızlanıyorum. boş zamanlarımda sürekli modes mobilya'nın internet sitesini gezip, yeni ürünlere bakıyorum. websitesi çok güncel, modeller de çok güzel. bir bakın derim. MODES MOBİLYA - Kısıkköy Mobilya Şehri - İzmir Mobilya

Karabağlar da TÜRKCAN mobilya var ben bukadar işini iyi yapan esnaf tanımadım sonra gidip teşekkür ettik eşimle hatta...dedikleri gün geldi yemek odası takımım ve bir tane hata yoktu mis gibi yerleştirip gittiler ....her zevke uygun mobilya var ister spor ister klasik renginide deseni de sen belirleyebiliyorsun ve çok kaliteli :71:bilseydim diğer eşyalarımıda ordan alırdım ama geç bulduk orayı gören bayılıyor yemek odama .........

aman ha bide ADA mobilya var aynı yerde çaprazında aman sakın önünden bile geçmeyin 2 takım koltuk aldık peşin parayla hemde 4 ayda tam getirebildiler takımı düşün! takım gelirken berjer unutulurmu ya ?pufun ayakları yamuktu onu bekledik...oturma odası yanlış model geldi onu bekledik tam bir işkenceydi ...önce çok cana yakın davranıyolar yaparız ederiz arkası yok eşim inat olmasa biz kalan parçalarıda tamamlayamazdık gerçi ........:63:

Canım benim anneminde neredeyse 15 yıllık koltuk takımları Türkcan mobilyadan. Dün de bana alındı. Yatak ve yemek odamı Türkcan mobilyadan aldık. Taş gibi mobilyaları. Bir daha alacak olsam yine ordan alırım. Adamlar işini iyi yapıyorlar. Ramazan bey oranın sahibi, babamında arkadaşı. Çok sevecen ve candan biri, elinden geleni de yapıyor. Tavsiye ederim.

Kısıkköy ve karabağlara nişanlımla gittik yaktığımız benzin parasına yanarım sadece...
Evet bir çok seçenek var ama şölede bişi var ya çok uygun yada çok uçuk rakamlar.suntanın yanına lem die bişi koymuşlar mobilyalarımız suntalem diolar.isteğe göre yaptırıoruz diolar lake oluo şu olsun ekletiosun hop fiyat çıkıo 5-6 ya.

Kesinlikle önerebilceğim bir yer var ben mobilyalarımı nergiz de bi mağazadan aldım kısıkköyden de oldukca uygundu.

Canım ben senin yorumunu okuduktan sonra Kısıkköy'e gittim, pazar günü. Sabahtan akşama kadar gezdim. Çay mobilyadan başladım, adını yanlış hatırlamıyorsam Ds Mobilya'ya kadar gezdim. 1 günde gezmek çok zor oldu, bakamadığım yerlerde oldu çok büyük bir yer çünkü.

Bence Kısıkköy'e bakmadan kimse mobilya almasın. Gerçekten çok kaliteli, çok fazla çeşit ve çok modern tasarımlar var her zevke uygun. Ben İzmir'lilere önce Kısıkköy'e gitmelerini tavsiye ediyorum. Fiyat ve işçilik, malzeme olarak görmeleri ve kıyaslamaları açısından. Çok uygun fiyatlı şeylerde var ama kalite düşüyor. Genelde yatak odaları 7.000 civarı, yemek odaları 6.000 tl'dan başlayıp çıkıyor ve gerçekten çok farklı ürünler var hepsi tasarım harikası. İşçilikler 10 numara. Genelde hepsi mdf ya da ağaç ürünlerin. Üzerine araba cilası atmışlar. Suntaleme hiç rastlamadım. İçeri girdiğinizde kokuyu alıyorsanız kaliteye hoşgeldiniz zaten.

Fiyatlar dediğim gibi. Uygun fiyata kaliteli ürün yok. Kaliteli ürün, parasını hakeden mobilyalar var.

Bu arada Bellona'ymış, Doğtaş'mış orasıymış burasıymış boşverin. Hepsi birbirine benziyor ve suntalem ürünler. İki taşınmada dağılacak. Markaya değil, kullanılan malzemeye para verin.

Bir de ufak bir bilgide bulunmak istiyorum. Herşeyi bir yerden almaya çalışın. Öyle olduğu zaman çok daha büyük indirim alabiliyorsunuz.

Umarım faydalı olmuştur yazdıklarım.

Hepimiz için hayırlısı olsun. Zor ama çok güzel bir süreç...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba uzun süredir mobilya araştırıyorum hep internetten beğendim ve izmirde değiller malesef ama ben gidip görmek istiyorum internetten almak içime sinmedi.Kısıkköyde tavsiye edebileceğiniz mobilyacı var mı?
Şu tarz koltuk takımı almak istiyorum

resim alıntıdır.

bende bu koltuk takımının siparişini verdim bugun çok hoş bir takım sen aldınmı nasıl memnunmusun aldıysan

Kilim mobilyada Selena veya Alyans Koltuk takımına bak derim , Köşe istersende Luis Köşe takımı ,kumaşlar leke tutmuyor ve kaliteli ürünler .

arkadaşlar ben izmirde hemen hemen bütün mobilyacıları gezdim. Kısıkköy e mutlaka git dediler gittim ama maalesef umduğum gibi çıkmadı fiyatlar çok yüksek geldi . karabağlarda aynı mobilyayı yarı yarıya daha ucuza hatta daha güzel modeller le Kerem Mobilya da buldum. yemek odası yatak odası koltuk takımı bütün evimizin eşyalarını aldık çok memnun kaldım.kesinlike tavsiye ederim.

Back
X