Nerede adres olarak? Teşekkür ederim bu aradaOp. Dr Murat Gök
Hemen bakıyorum canım. Ücret ne kadar peki ?Gök kadın sağlığı . Alsancak Google yazdığınızda cikiyor adresi de o kadar tatlı işinde uzman ki içiniz ısınır eminim
Teşekkür ederim canın bakacağım. Rabbim ikizlerine sağlık sıhhat versinAlsancakta kliniği var dr ahmet güler ... inanılmaz iyi bir doktor 22 gün önce ikiz bebeklerimi doğurdum kendisinde ... harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim
Turgutlu uzak sayılmaz izmire, bu yüzden Müfit Özyiğit diyorum. Doğumu isterseniz çınarlı hastanesinde yaptırıyor.MerhabalarBundan 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Nasipse bu 2. Doğumum olacak. Memnun kaldığınız her zaman ulaşabileceğimiz anlayışlı bir kadın Doğum doktoru önerebilirminiz? Araştırıyorum ama sizlerdende fikir almak istedim. Şimdilik izmir Medical Park Gülin Okay için randevu oluşturdum. Daha önceden hastası olan var mı?
Amin inşallah canımAmin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim canım araştıracağım fakat turgutlu için eşim pek sıcak bakmayabilir. Bir doktor daha buldum Volkan serhat dede . Bugün karar veririm inşallah artık bakalımTurgutlu uzak sayılmaz izmire, bu yüzden Müfit Özyiğit diyorum. Doğumu isterseniz çınarlı hastanesinde yaptırıyor.
Fiyatı yüksektir diye düşünüyorum..dogumu nerde yaptiriyo kliniğinde mi?Alsancakta kliniği var dr ahmet güler ... inanılmaz iyi bir doktor 22 gün önce ikiz bebeklerimi doğurdum kendisinde ... harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim
Ücret ne kadarGök kadın sağlığı . Alsancak Google yazdığınızda cikiyor adresi de o kadar tatlı işinde uzman ki içiniz ısınır eminim
Fiyatları ne kadar ve doğumu nerdr yaptırıyor?Alsancakta kliniği var dr ahmet güler ... inanılmaz iyi bir doktor 22 gün önce ikiz bebeklerimi doğurdum kendisinde ... harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim
Aynen doğum ücreti ne kadardı? Çok iyi yorumlar okudum pahalidir diye dusundum bende ama bazilari 350yazmis aylikmi odeniyer her muayenedemi?Fiyatı yüksektir diye düşünüyorum..dogumu nerde yaptiriyo kliniğinde mi?
Aa İzmir'de Azeri gelinimiz mi varAynen doğum ücreti ne kadardı? Çok iyi yorumlar okudum pahalidir diye dusundum bende ama bazilari 350yazmis aylikmi odeniyer her muayenedemi?
EvetttttttAa İzmir'de Azeri gelinimiz mi var
Hoşgeldin çok seviyorum sizleriEvettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?