İzmirde meme büyütme için doktor arıyorum.önerilerinizi yazar mısınız?

Polytech high profil protez
Bir tanesi 400 diğeri 360 cc memeleri eşitlemek için.ben 1,68 boy 58 kiloyum ama üst bedenim çok zayıftı alt bedenime göre şimdi tam kum saati oldum zaten dr önce soruyor nasıl istediğini sonra ölçüp biçiyor sonuçta meme tabanının alabileceği bir kapasite var .şöyle diyim 75b den 85C ye çıkacak

Gözünüz aydın.Ben de minyonum 50kg 1.60 boy .En küçük dolguluyu bile doldurmuyor malesef.Kaldırabileceginin en büyüğü diycem doktora.En uygununa karar verir heralde Cenk bey

Nasıl hissediyorsunuz , ağrı sızı çok rahatsız ediyor mu
Şöyle ki benim ağrı eşinin yüksek.ilk ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ah dedirtti yani ama o kadar isteyerek oldum ki hiç umrumda değil.bugün hastaneden çıktım arabada biraz acı çektim ama kendimi kasmışım sonradan nefesle bıraktım kendimi. Eve geldik kendim giriyorum WC ye ancak bir kişinin mutlaka yardımı gerekiyor kolları çok açarak hareket etmemek lazım.çok ağrım olursa ilaç alıyorum ki düzenli ağrı kesici alınmadı lazım .Perşembe kontrole gideceğim bandajlar değişecek.a tabi benim bir de kulaklarım yapıldı ama şöyle söyleyeyim iyi ki yaptırdım daha görmedim ama eminim mutlu olacağım ikisi içinde .ödemlerim var tabi 7,8 serum yedim ilk gece.ama bol su tuzsuz çorba vs idare ediyorum

Sizi çok iyi anlıyorum.Ben de sizin gibi istekli bir şekilde ameliyat olacağım.Çünkü yokluğunu çok yaşadım.Psikolojik olarak çok iyi hissettirecegine eminim.Yani artık benim için bir zorunluluk haline geldi ,geç bile kalmışım hatta.Aktif çalışan bir insan olduğum için iyileşme sürecini merak ettim.Tek düşüncem o.

Yani eğer masa başı çalışıyorsanız bir hafta sonra gidebilirsiniz bence.bakacağım benim 2. Günüm gün gün haberleşelim

Yani eğer masa başı çalışıyorsanız bir hafta sonra gidebilirsiniz bence.bakacağım benim 2. Günüm gün gün haberleşelim
Evet ,masa başı işim devlet memuruyum.İki haftalık yıllık iznimde yaptırayım diyorum inşallah kısa süre içinde.Tamam haberleşelim çok memnun olurum , teşekkürler

Evet ,masa başı işim devlet memuruyum.İki haftalık yıllık iznimde yaptırayım diyorum inşallah kısa süre içinde.Tamam haberleşelim çok memnun olurum , teşekkürler
Selammm bugün daha iyiyim gece çok güzel uyudum tabi dik bir şekilde arkamda 3,4 yastık .yalnız ben şu boyun yastıklarından aldım lcw de var .acayip kurtarıcı onu da boynuma takıp uyuyorum.kendim WC ye gidebiliyorum ama ben kendimi böyle olacağıma inandırdım vücudum da destekliyor şükür.

İyi oldugunuza çok sevindim.Sonucu gördükçe insan daha iyi katlanıyor galiba ağrıya.Herşey gönlünüzce olsun

İyi oldugunuza çok sevindim.Sonucu gördükçe insan daha iyi katlanıyor galiba ağrıya.Herşey gönlünüzce olsun
sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı zaman zaman sızlama oldu memelerimde akşam ama şükür .az kaldı bi kaç güne iyi olurum inşallah tamamen.bugün ilk kontrol.inşallah iyidirler seninde herşey gönlünce olsun

Merhaba , kontrolünüz nasıl geçti.Her şey yolundadır inşallah

Merhaba , kontrolünüz nasıl geçti.Her şey yolundadır inşallah
Kontrolü yaptık çok şükür iyi.yalnız 2 gündür antibiyotik intoleransım yüzünden ishal oldum bu da direncimi düşürünce özel bir hastanenin acilinde serum yedim.testlerim yapıldı cenk bey ile görüştüm antibiyotiği kestik ağrılarım azaldı ağrı kesicileri de azalttım.bi kaç güne iyice kendime gelirim diye düşünüyorum pazartesi tekrar kontrolüm var kulaklarımın kontrolü o zaman yapılacak ve sanırım pazartesi duş iznim çıkacak

Gün geçtikçe daha iyi olursunuz inşallah.Çektiğiniz bu sıkıntılara değecek , biraz daha sabır

Merhaba , nasıl oldunuz
Merhaba pazartesi 2.kontrolüm oldu.yarım sporcu südyen giydirdi doktor kulak sargımı çıkarttı.ve ilk duşumu 1.hafta sonunda aldım.sonrasında pansuman yaptım bu haft böyle.kendimi iyi hissediyorum.memelerim de gayet iyi.çok şükür.10 gün dündü ve kendimi dün itibariyle daha iyi hissediyorum acı ağrım yok.haftaya salı kontrolüm var masajlara başlayacakmışım.dikkat ediyorum ağır bişey kaldırmıyorum falan.memelerim gergin hala tabi.

Maşallah, sürecinizin güzel geçtiğine çok sevindim

merhaba herkese;yani yaz gelmeye başladı ilk tatilimi yaptım.11 ocakta yaptırmıştım memelerimi biliyorsunuz.çok ama çok memnunum iyi ki yaptırmışım hiç pişman olmadım hele ki bikini giyince dedim çok şükür ya :)şimdi ip askı fransız askısı her neyse onu araştırıyorum deneyimi olan varsa yazabilir mi?

meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op.dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…