Merhabalar;İzmir’de meme büyütme operasyonu için doktor arıyorum önerileriniz pls.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar;İzmir’de meme büyütme operasyonu için doktor arıyorum önerileriniz pls.
Öncelikle çok geçmiş olsun.cevabın için teşekkür ederim.bir doktor arkadaşım da Cenk Tokat dedi.evet sosyal medya kullanan bir doktor değil.görüşmeye gideceğim kendisine de.Merhaba ben daha yeni cenk tokat.a oldum gercekten tavsiye ederim meslegini ticaret icin yapan birisi degil tamemen bütün riskleriyle herseyiyle size anlatiyo yani seni ameliyata ikna etmek icin yalanlar söylemiyo sana bilmen gereken herseyi anlatiyo ve bunlari göze aliyorsan yapalim diyo ilk randevumuzdan sonra vazgecmeyi düsünmüstüm resmen , ama cuma günü oldum hem gögüs büyütme hem karin germe cok iyiyim agrim yok denilecek kadar az her isimi kendim yapiyorum kesinlikle tavsiye edebilecegim bir dr zaten biraz arastirirsan anlarsin öyle şaşalı internet sayfalarinda reklam yapan paylasimlar yapan birisi degil ihtiyaci yok cünkü.
Selamlar 20 gün önce abdulcabbar siyer 'e oldum daha önce ona ayni ameliyatı yaptıran bir arkadaşımın memnuniyet referansı üzerine şuana kadar herşeyden gayet memnunum sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarımMerhabalar;İzmir’de meme büyütme operasyonu için doktor arıyorum önerileriniz pls.
Merhaba ben daha yeni cenk tokat.a oldum gercekten tavsiye ederim meslegini ticaret icin yapan birisi degil tamemen bütün riskleriyle herseyiyle size anlatiyo yani seni ameliyata ikna etmek icin yalanlar söylemiyo sana bilmen gereken herseyi anlatiyo ve bunlari göze aliyorsan yapalim diyo ilk randevumuzdan sonra vazgecmeyi düsünmüstüm resmen , ama cuma günü oldum hem gögüs büyütme hem karin germe cok iyiyim agrim yok denilecek kadar az her isimi kendim yapiyorum kesinlikle tavsiye edebilecegim bir dr zaten biraz arastirirsan anlarsin öyle şaşalı internet sayfalarinda reklam yapan paylasimlar yapan birisi degil ihtiyaci yok cünkü.
Cok sevindim senin adina canim insallah ayarlarsin ve biran önce arkanda birakirsin bende yeni cici südyenler almaya basladim senin kas altımı kas üstümü olcak birde fiyat verdimi bir arkadasimda istiyo ama konusamadim cenk beyle size ne kadar fiyat verdi acab
Ben paZartesi oluyorummm inşallah Cem beyeMerhaba , ben de Cenk Tokat'a olmayı düşünüyorum.İş durumumu ayarlayıp ilk fırsatta olcam inşallah
Ben paZartesi oluyorummm inşallah Cenk beye
Helooo sonunda hayallerime kavuştum hastanedeyim bu gece ilk 3,4 saat sonrası kendim geldim çok iyiyim çok şükürCok sevindim senin adina canim insallah ayarlarsin ve biran önce arkanda birakirsin bende yeni cici südyenler almaya basladim senin kas altımı kas üstümü olcak birde fiyat verdimi bir arkadasimda istiyo ama konusamadim cenk beyle size ne kadar fiyat verdi acaba
Helooo sonunda hayallerime kavuştum hastanedeyim bu gece ilk 3,4 saat sonrası kendim geldim çok iyiyim çok şükür
Ayyy şimdiden iyi ki dedim ben görmeden daha :)))Heeyyy cok sevindim umarim agrisiz acisiz ilk haftayi kolay atlatirsin zaten ondan sonra ilk kontrolden sonra wwooooww diyip yavas yavas iyiki demeye baslayacaksin gecmis olsun canim