Merhaba 125 bin liraya yaptırdımMerhaba ben de olmayı düşünüyorum görkem beyi çok duyuyorum, ne kadara olacaksınız acaba ?
Geçmiş olsun bende 5 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı olduğu için süreç baya ağrılı geçtiBugün meme büyütme oldum kas üstü yapıldı ameliyattan 5 saat sonra eve çıktım Şuan ağrım var evet ama dayanılmıcak bişey değil
Görkem çalışkana mı oldunuz ameliyatınızıGeçmiş olsun bende 5 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı olduğu için süreç baya ağrılı geçti
Sizede geçmiş olsun kaç cc yapıldı peki sertlik durumu sizdede var mıGeçmiş olsun bende 5 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı olduğu için süreç baya ağrılı geçti
EvetGörkem çalışkana mı oldunuz ameliyatınızı
Merhaba her iki göğüs 350 cc yapıldı.1 hafta olmak üzere şu an çok sert ve hem göğüste hem sırtımda ağrılar devam ediyor.Gece ağrıları özellikle zorluyor beni.Size kaç cc takıldı kaç gün olduSizede geçmiş olsun kaç cc yapıldı peki sertlik durumu sizdede var mı
Benimde bugün tam bir hafta oldu sağ memeye 335cc sola 315 cc takıldı sağ taraf daha sert benim kas üstü yapıldı sizin ? Keşke banada daha fazla cc uygulasaymış demiyor değilim görüntü atma şansınız var mıMerhaba her iki göğüs 350 cc yapıldı.1 hafta olmak üzere şu an çok sert ve hem göğüste hem sırtımda ağrılar devam ediyor.Gece ağrıları özellikle zorluyor beni.Size kaç cc takıldı kaç gün oldu
Kaç cc takılacağı konusu bizim göğüs kafesimizle ilgili bir durum.Bende ilerde küçülürse 6 ay sonra diye korkuyorum açıkçası.Aslında eşim hiç dert etmiyor bunu.Hatta ameliyatı bile çok gerekli bulmuyordu eşim.Ben doktorun daha fazla cc yapması konusunda son gün özellikle ısrarcı oldum.Ama bunun sağlığım için vücut yapım için uygun olmadığını izah etti.Forumda bir bayan yazmıştı çok büyük takıldığı için yerine oturmadığını tekrar ameliyat olduğunu.Bunları düşününce kabus gibi olurdu herhalde ikinci ameliyata girmek.Normal hayatımda spor yaptığım için mevcut göğüslerim ile hareketlerim daha rahat olur diye düşünüyorum yani gidip te 400 falan takılsa herhalde çok ağır olurdu sporda yük olurdu bana.Çok büyük göğüslerle mutlu olmayan bıçak altına yatıp küçülten kadınlar da var.Şu anda dolabımdaki kıyafetlerimi çok fazla yenilemem gerekmiyor gibi .400 takılsaydı herhalde bütün kıyafetlerimi mayolarımı hepten değiştirmem gerekirdi.Size özelden resim atarım sizde bana atarsınızBenimde bugün tam bir hafta oldu sağ memeye 335cc sola 315 cc takıldı sağ taraf daha sert benim kas üstü yapıldı sizin ? Keşke banada daha fazla cc uygulasaymış demiyor değilim görüntü atma şansınız var mı