İzmir'de labioplasti olan var mı??

Merhabalar☺izmirde onerebileceginiz labioplasti ameliyatı yapan estetik cerrah var mı acaba??
Bu sorunun ustunden 4ay geçmiş ama cevaplayayim. Ben daha yeni oldum. İzmirde dokuz eylul universitesi hastanesinde estetik cerraha. Gayet memnunum.ucreti de piyasaya gore cok uygundu ve profesor dr yapti.

Ozel hastanelere cok para vermeyin derim.ben ozellere guvenemedim ertesi gun ise gidersin diyolar, rapor yazamayiz baska yerden alirsin diyorlar. Hem daha iyi ucrete hem daha tecrubeli bir dra ameliyat oldum cok memnunum. Izmirde olanlara tavsiye ederim. Douz eylul Universitesinin sitesinden drlari arastirirsaniz genital estetikte uzman hocayi bulabilirsiniz..

Ozel hastanelere cok para vermeyin derim.ben ozellere guvenemedim ertesi gun ise gidersin diyolar, rapor yazamayiz baska yerden alirsin diyorlar. Hem daha iyi ucrete hem daha tecrubeli bir dra ameliyat oldum cok memnunum. Izmirde olanlara tavsiye ederim. Douz eylul Universitesinin sitesinden drlari arastirirsaniz genital estetikte uzman hocayi bulabilirsiniz..
doktor ismi verebilir misiniz rica etsem:/

X