- 29 Mayıs 2014
- 2
- 0
- Konu Sahibi Perakedisi35
Merhabalar☺izmirde onerebileceginiz labioplasti ameliyatı yapan estetik cerrah var mı acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde jinekologlar yapıyorMerhabalar☺izmirde onerebileceginiz labioplasti ameliyatı yapan estetik cerrah var mı acaba??
Bu sorunun ustunden 4ay geçmiş ama cevaplayayim. Ben daha yeni oldum. İzmirde dokuz eylul universitesi hastanesinde estetik cerraha. Gayet memnunum.ucreti de piyasaya gore cok uygundu ve profesor dr yapti.Merhabalar☺izmirde onerebileceginiz labioplasti ameliyatı yapan estetik cerrah var mı acaba??
Hangi doktor isim verebilir misiniz?Bu sorunun ustunden 4ay geçmiş ama cevaplayayim. Ben daha yeni oldum. İzmirde dokuz eylul universitesi hastanesinde estetik cerraha. Gayet memnunum.ucreti de piyasaya gore cok uygundu ve profesor dr yapti.
Ozel mesaj attim size.Hangi doktor isim verebilir misiniz?
2.400 tlBirde ne kadara yaptırdınız?
doktor ismi verebilir misiniz rica etsem:/Ozel hastanelere cok para vermeyin derim.ben ozellere guvenemedim ertesi gun ise gidersin diyolar, rapor yazamayiz baska yerden alirsin diyorlar. Hem daha iyi ucrete hem daha tecrubeli bir dra ameliyat oldum cok memnunum. Izmirde olanlara tavsiye ederim. Douz eylul Universitesinin sitesinden drlari arastirirsaniz genital estetikte uzman hocayi bulabilirsiniz..
Merhaba bana da mesaj atar mısınız doktorun ismini acabaBu sorunun ustunden 4ay geçmiş ama cevaplayayim. Ben daha yeni oldum. İzmirde dokuz eylul universitesi hastanesinde estetik cerraha. Gayet memnunum.ucreti de piyasaya gore cok uygundu ve profesor dr yapti.