• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi izmir'de kına gecesi yapanlar, lütfen paylaşın

delilahy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
15
0
36
İstanbul
Merhabalar,

haziranın 25 inde kına gecesi yapıcam, izmirde mekan arayışındayım ama en kötü yerler bile 2800 altına inmiyor. ne yapacağımı bilmiyorum bu sene ramazan ayının erken girmesinden ötürü mekan kiraları iyice uçmuş durumda. 4000 tl den kapı açtıkça adamlar içim sızlıyor, bu kadar masraf arasında 4000 tl kaçırmak istemiyorum öte yandan kına gecelerini çok seviyorum.

aranızda kına gecesini salonda, kırda ya da farklı mekanlarda yapmış olanlar varsa hem izmirdeki yerlerini hem de ortalama maliyetlerini paylaşabilirler mi?

çok zor bir durum lütfen yardımcı olun, belki aynı durumda olan kişilere bir ışık yakmış olursunuz...:18::18:

canım benimde haziranada kınam var.senden bi hafta önce evlenicem sanırım izmirde :) bende kına için bi araştırma yaptım şaskınlık içinde kalım.en sonunda öğretmen evini tuttuk.fiyatı 1100 liraydı sanırım babam ödediğinden pek fiyatı aklımda tutamadım:)ögretmen evini tutmak için ögretmen akraban olmasına fln gerek yok.benim salon 100 kişilik müzik vdeo çekimi 20 poz fotograf 7 katlı pasta ve kola ikramı fiyata dahil.

ben geçen mayıs ayında nişan yaptım 55 kişi falan öğretmen evinde pasta kola 20 poz foto+video 1000 tl tuttu. arkadaşın dediği gibi üye değilsen bile orada kına yapabilirsin canım.

kızlaar çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için, ben de hallettim o konuyu. devlet demiryollarının lokali var alsancakta orayı tuttum. Allah utandırmasın çok güzel olsun inşallah kına gecemiz

arkadaşlar benimde 9 haziranda kına gecem..aynen bende yeni tuttum öğretmen evini ama 100 kişi video+20 poz fotoğraf+kola,çerez 1,170 lira ..acaba geç tuttuğum için mi fiyat farkı var..sizler hangi öğretmen evlerini tuttunuz..

birde mekan arıcak arkadşlara bilgi olsun die söylüyorum..bornovada oturan arkadaşlar bilir park bornovanın içinde keyf-i sefa var..orada yapıcaktım ben aslında gene 100-150 kişi arası pasta kola 15 pozdu galba video hepsi 1,000 liraydı ama! aynı gün içinde başka bi kına gecesi ,okul veda gecesi hatta ve hatta düğün bile olabilir dediler..adam ben tabikide 150 kişi için kapatamıcam salonu dedi ..bende böyle bişeyi kabul edemiceğimi söyledim.amaç eğlenmek ben herhalükarda eğlenirim diosanız kesinlikle orda yapabilirsiniz,ferit die bi sanatçısı var çok aama çok eğlendirio..bilginize

ben gaziemirde tuttum kına gecesi için keops adında yeni açılmış güzel bir kafe.canlı müzik,kuru pasta,içecek 80 kişi 900 tl 'ye anlaştık.

arkadaslar aynı dertten muzdarıbım bende kına ıcın yer arıyorum 1.500 - 2.000 lira ve sadece mekan artı muzık hıc bırsey yok . f.altayda oturuyorum cıvarda bıldıgınız yerler varsa eger yorumlarınızı beklıyorummm:16:

kızlaar çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için, ben de hallettim o konuyu. devlet demiryollarının lokali var alsancakta orayı tuttum. Allah utandırmasın çok güzel olsun inşallah kına gecemiz

kaca tutun acaba sorun olmazsa neler var ıcınde soyleryebilirmisinneler dahil?

Back