Saç Kesim Şekilleri İzmirde kesim için kuaför önerilieriniz ve fiyatları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kesinlikle bu güne kadar sadece alsancaktaki nizamdan memnun kaldım gercekten orta hatta ileri yaştaki işin ehli insanlart kesiyo saçı yüzde 100 memnuniyet geçen sene 50 tl ye kestirdm orda.hrkese tavsiye ederim ama biraz kasıntı bir ortam gerildim orda hrkes yaşlı ciddi keşke sonere 40 tl vercegime oraya 50 verseydim bu kafayla daha cok aglarım bn hep bidaha yapmıycam diyorum saçımın eski yeni halinin fotosunu yükleyebilrsem koycam sonerdeki adamın 7 parmak kestigini görebilirsiniz net şekilde kesinlkle güvenmem birdaha

nizamın notunu saçı kesiş şeklinden verdim halk egitimin vesaire saç kesim kursunda ilk gösterilen kesim katlı kesim çok basit banyoda kndimiz bile yapabilirz saçı tepeye tarıyo uçlarından kesiyo saçın en uzakta kalan ense kısım saçları uzun kalıyo tepe kısmı kısa kalıyo katlı olmuş oluyo ama bnm istedigim uçlarında kat olunca sonerinde yaptıgı gibi klasik katlı kesip en alt katı 4 parmk daha kesiyolar az katlı oldu diyolar ayrıca yamuk yumuklugu onlerinin bi tarafının uzun bi tarafının kısa olması cabası artık sıkldım bu anlayıştan zaten saçım ince telli yılda 4 5 parmk anca uzuyo onuda hart diye kesiveriyolar yıprandım artık

yine biotin kullancam kıllanma yaptıgını bilmeme basıma gelmesine ragmen kullancam uzasın bian öncede düzelttiriyim

Bostanlı civarlarında kesimini tavsiye edebileceğiniz bir kuaför var mı? Aklımda kısa ve biraz aykırı bir saç modeli var ama İzmir'deki kuaförlere güvenemiyorum. Bir kaç kere kestirdim farklı yerlerde her seferinde de nene saçı gibi yapmayı başardılar. Yaratıcı bir yer bulamadım :(

Hayır gitmedim ama bende duydum. Evime de yakın, dışardan da çok havalı gözüküyor da işte bir kaç kere dilim yandıktan sonra öyle gözüm kapalı yeni bir yer denemeye korkar oldum.

karşıyakaya bıraz uzak ama ben bır ıkı kere gıtmıstım ve cok begendım sende denersen muhakkak yaz bende uzun suredır gıtmıorum ve tekrar gıtmeyı dusunuorum

bence ali alemdar bı arastır derım =)

merhaba bugün bir bayanın saçını çok beğendim nerede yaptırdın dedim ali alemdar dedi sarısı tam istediğim gibiydi rofle konusunda bir bilginiz var mı nasıl yapıyor sacımı sarı boyayıp sarı rofle atacak bir kuaför istiyorum su an zaten saçlarım sarı rofleli ama dip roflem geldi hangi kuaföre gitsem ya koyu boyadı ya turuncu oldu. bugün gördüğüm bayanın saçlarının sarı tonu süperdi ali alemdar güzel yapıyorsa oraya yaptırayım bıktım saçma sapan boyayan kuaförlerden

tuncay varken ibrahim ibrahim iyiydi ama şimdi gerçekten çok kötü yeni röfle yaptırdım bi parmak bırakarak nadir attı roflelerı bıde o kadar dedım sık rofle sevıorm dıe hep gittiğim yer yani insan bilir hadi bilmiyosun sölenenı yap ince ince ve seyrek rofle attı bana..dipten başlasın dememe ragmen de bi parmak bırakarak rofle attı bana bırak diyerek dünyanında parasını aldı..mutsuz çıktım..şimdi gözümü karartıp ali alemdara gidicem düzeltsin diye bi allahın kulu yokmu fikir verecek röfle ile ilgili lütfen arkadaşlar :(

arkadaşlar ali alemdara gittim röflemi düzeltsin diye ve güle oynaya çıktım onur bey yaptı saçımı..verdiğim her kuruş helal olsun artık adresim belli

Back