Saç Kesim Şekilleri İzmirde kesim için kuaför önerilieriniz ve fiyatları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ddeeniizz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
92
1
16
İzmir
bu konuyla ilgili bütün başlıklara baktım hepsi çok eski ve fiyatlar önemli olan zaten onlarda yazılmamış..sizin kesim için önereceginiz kuaförleri ve fiyatlarını yazarmısınz saçım yanlış kesldi hala düzelmedi böyle bana yakışanı kendisi bulup şöyle keselim diyebilecek bi kuaför arıyorum.

ben saçımı yanlış kesmelerine kadar bucadaki jale kuaföre gidiyordum 20 tl ydi kesim şimdi ibrahim ibrahim ve bornovadaki soneri düşünüyorum ama fiyatlarını bilmiyorum haftaya kestiricem o zamana kadar önerilerinizi bekliyorum

vallahi ben iki sene önce bornovada hanefi mi hanifi mi ne öyle bir yerde kestirdim saçımı,çok övdüler ben de aldanıp gittim.adam mahvetti resmen saçlarımı.bu kadar kötü olabilirdi yani.gitme diyeceğim yegane kuafördür.önerim yok ama gitme diyeyim de en azından sen benim düştüğüm hataya düşme

çok saol tatlım baslıgı açmamdaki amacta buydu hani saçım bikere yanlş kesildi bidaha aynı seyleri yasamak istemiyorum

balçovadaki levent-levent kuafördeki en yaşlı adamı önerdi iş aradaşım ama gidip denemedim.biraz tuzlu dedi.olsa olsa 50 tldir.

ben alsancaktaki nizam team de kestirmiştim en son 50 tl ydi ama cok pahalı yaa kimse ibrahim ibrahimin kesim fiyatını bilmiyomu kızlar yada soner varmış bornovada yine ikisi arasnda kaldım ama çok para vermk istemiyorum

Canım ben güzelyalı da kuaför özcana gidiyorum 7 yıldır ve çok memnunum saçıma hangi modeli istediysem çok özenle hep uyguladı sağolsun fiyatı da bana göre çok uygun yıkama+kesim+şekillendirme 20 tl

Benim saçlarımın mimarı Buca'daki Dé paris kuaförüdür. Ben çok memnunum, fiyatı için bir şey diyemem, sonuçta saçtan saça fark var ama öyle uçuk değil. Ben onun koltuğuna otururum kafasına göre keser, boyar. Pek karışmam. Kesimi 20tl ye yapmıştı.

Son düzenleme:
sagol cnm bnde bucada oturuyorum ama kmseye guvenemıyorum artık hersey o sacını kescek kısının elinde kndini teslim ediyosun guvenmek zorundasın bnde suan kmseye guvenemıyorum nereye gtcem blmiyorm ama kestrmk zorun daym artk :/

canım ibrahim 30-40 arası birşeydi sanırım
bir de bornovada vip var ben yıllardır ona gidiyorum ama gittiğin zaman kesimi illker beyin yapmasını iiste orda fiyat 20 veya 25 ti
şekil verme de dahil fön istiyom deme zaten fön gibi şekil veriyo

sağol tatlım ibrahim özkanların orda fln mış galiba bn zaten bucadan kalkıp gtcem ters yolda kalıyo biraz soneride cok övüyolar küçük parkın oralardaymış 40 tl kesim oraya gtcem kararımı verdm 3 -4 gün içnde gderim yazarm begenip bgenmememi bn gogle da arama yptm bu knştugumuz konu var ama 2009tarihli o yüzden bnm gibi arama ypan insanlara yardımcı olcagınıda düşünüyorum konumun

bana klarsa tavsiyelere pek kulak asmayıın herkes gittiği kuaföre iyi diyor ama gidip görünce hiç öyle olmuyor.ben hep burdan tavisye alıp gittim ama memnun kalmadım.(tabi hepsini genellemiyorum)

kskdekiler kötü kesiyor ama alsancak civarı bornova vs oraları bilmiyorum.Fiyata gelince iiyi kesim olunca fiyat da yükseliyor haliyle

soner saç tasarıma ayaklarım kırılsaydıda gitmeseydim hiç ama hiç memnun kalmadım saçım ince telli olmasına ragmen dalgalı diye uçlarına ara makas attılar çok katlı olmasın kesim dedim bildigimiz maksimum katı verdiler sonrada eyvah cok katlı oldu boyundan 4 parmak kesiyim bi kat iptal olur diye aklından geçirip bna sormadan en son 4 parmak daha kestiler hep bna mı denk geliyor ya böyle şeyler birdaha önünden bile geçmem gelin topuzuyla ün salmış sadece o işi ypsınlar bence kesim onların işi degil kesinlikle ayrıca saçımın sol tarafı kısa sag tarafı uzun böyle bir kuaför bu kdr basit ve fazla hatayı nasıl yapabiliyor

hep demiimdir kuaförlük o kadar basit bir iş değil eğitimi var bu işin.önünde gelen ne iş yapıyım diye düşünüp kuaför olayım derse sonuç böyle olur.yeneteği,ilgisi olmayan kuaför açmasın o zaman

bu son saç kesisimden sonra kuaförden soğudum.orta halli bir kuafördü bob kesim istedim.önce makas atın dedim.adam arkadan habire kesiyor ben de makas atıyor diye rahatım bi baktım arka gitmiş komple arkayı kısa istemedim dedim uzun istiyodum dedim.diyor ki bana ee bob kedim böyle çıkar ortaya.iyi de bobun uzunu da var.yani araştırıp bakmadan gitsem bahaneleri hazır hemen su üstüne çkıyorlar

uyanık olmak laızm işi kuförlere bırakmayın tarifi kolay modelller belirleyin tarif edin kessinler.iş onlara kalırsa işiniz yaş derim ben.tabi iyilere lafım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…