• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de KBB Uzmanı Dr.Sezgin Özturk

dongola93dngl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
9
5
6
31
İzmir'de dr.Sezgin Özturk' e burun estetiği ameliyatı dusunuyorm. Daha önce ameliyat olan varsa lutfen tecrubelerını fıkırlerını paylaşabilir mi ? Çok araştırdım Sezgin beyin instagramdaki hesabından yaptıgı burunları cok begenıyorum bana guven verdı ama bir de sizin fikrinizi merak ediyorum hanımlar. Acil cevap lutfen....!

İzmir'de dr.Sezgin Özturk' e burun estetiği ameliyatı dusunuyorm. Daha önce ameliyat olan varsa lutfen tecrubelerını fıkırlerını paylaşabilir mi ? Çok araştırdım Sezgin beyin instagramdaki hesabından yaptıgı burunları cok begenıyorum bana guven verdı ama bir de sizin fikrinizi merak ediyorum hanımlar. Acil cevap lutfen....!
canım bir arkadaşımın ablası ona olmuştu ama onunkisi cok hafif bir operasyondu memnun kalmıstı. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat karar veremedim. sen bir sonuca ulasabildin mi

Canım merhaba ben 2010 da oldum sezgin bey e ameliyat.lakin benim burnum eğri ve kalın deriliyim ve nefes sorunum vardı düzelmedi.çok iletişimci yaklaşmadı ben 2. Ameliyatımı oldum 6 ay önce o da bekir sivriye malesef şanssızlığın daniskası yine berbat.sezgin bey burunla çok düzeltme yapmıyor risk almıyor minik sıkıntılar mesela burun ucu düşüklüğü ise toparlar ama burun büyük eğri Vs çok sıkıntılı isen başka bir dr düşün derim ben

canım bir arkadaşımın ablası ona olmuştu ama onunkisi cok hafif bir operasyondu memnun kalmıstı. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat karar veremedim. sen bir sonuca ulasabildin mi

Sezgin bey cok kıbar ve ıyı bır insan ancak ben Ankara'da yasıyorum İzmir de amelıyat sonrası kalmam sıkıntı olacagı ıcın rotamı Ankara'ya cevırdım. Ankara'da bu ısın en ıyısı Fikret İleri'nın yetıstırmıs oldugu Hakan Soygür hocamdan randevu aldım.

Back