İzmir'de karın germe ameliyatı için doktor arıyorum

minnie45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
85
54
88
39
Arkadaşlar merhaba, İzmir'de karın germe estetik ameliyatı için doktor arıyorum. Uzun zamandır araştırıyorum. Birsürü doktor buluyorum ancak benim gerçek bir tavsiyeye ihtiyacım var. yani işlem yaptırıp memnun kalan birilerini arıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ben İzmir’de yaptırdım, Ahmet Aksoylar’a yag alma yapmadı germe oldum. Beklentiniz nedir bilmiyorum tabii!

Bu ameliyatla ilgili bir sürü farklı şey duyuyorum. Örneğin kimisinin dikişleri çok yukarda, çirkin oluyor ve bikini giydiğinde belli oluyor. kisinin göbek deliği olası gerekenden aşğıda ya da yukarda kalıyor. kimisinin göbeği düzeliyor ancak beli incelmiyor. ya da doktor çok iyi iş çıkarıyor ancak sonrasında ilgi alaka sıfır, doktora ulaşamıyorsun gibi. ben tabiki hem bana güven verecek hem de işinin ehli birini arıyorum. bir de bazı cerrahlar meme, burun gibi ameliyatlarda çok iyiler ancak karın germe ile ilgili hiç yorum yok. bu nedenlerle de bu ameliyatı olan ve memnun kalan kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Benim göbek deliğim ve dikişimin yeriyle ilgili sorun yok şimdi, ilk günler dikiş yukarda diye kendimi yerlere attımdı ama meger ödem inince dikiş de olması gereken yere iniyormus bilmiyordum tabii) Klasik bir göbek deliği kesisi yapıldı, bazı dr lar gizliyor içeriye her dr un teknigi farklı. Bel incelme dersen karın kası yırtıgı dikilince bel eski oyuntusuna kavusuyor ok ama başka artı bir yöntem var mı bilmiyorum, ha yag varsa o ayrı tabii o konuya hakim değilim. Benim belim ekstra incelmedi alınacak yag da yokmuş karnımda. İlgi ve alaka konusunda ise iki günde bir pansuma gittim. Oldukca ilgili ve güler yüzlü ve titiz bir doktor. Yaptım bitti birisi değil. Benim memede sigara nedeniyle dikiş nekroz oldu fazladan bir ay boyunca gittim geldim pansumana cok da kaprisli ve mızmız biriyim yalan yok. İzmir’de başka bir tanıdık da Cüneyt Özek hocaya olacaktı ama saglık sorunu nedeniyle iptal oldu. Başka da dr tanımıyorum

Son düzenleme:
Ne kadar mal oldu tüm işlemler

teşekkür ederim, ben de 2 gün sonraya gün aldım, ancak başka bir doktordan. uzun zamandır takip ettiğim birkaç doktor vardı onlardan birinde karar kıldım artık. ama yazdıklarınız beni rahatlattı biraz o nedenle tekrar teşekkür ediyorum.

Selam bende kasim sonunda karin germe gögüs büyütme ameliyati oldum dr. Belden sirta dogru biraz yag alalim dedi ben hayir dedim istemiyorum cünkü ben zayiflamak icin degil karnimdaki catlaklar gitsin ve kaslarim toparlansin istedim tmm dedi nasil istediysem öyle yapti herseyi avantajini dez avantajini ben sormadan üstüne basa basa anlatti hem ilgisinden hem 4x4lük ameliyatindan cok memnun kaldim ne agri aci cektim nede dogru düzgün egik yürüdüm hemde sigara kullanmama ragmen dr.um bile her gittigimde masallah diye ugurladi beni ama bunun sebebinin cok pozitif ve ameliyatin iyi olacagina cok inandigim icin oldugunu söyledi hep bu müthis insan CENK TOKAT demem oki öncelikle kesinlikle cenk tokati tavsiye ederim sonrasinda kime ameliyat olacaksan ona inanip bunu gercekten isteyip güvenip dr.un ne diyosa onlari yapman gerekiyo ben hic kötü gececegine inanmadim 10 sene önce bulmustum cenk beyi sonunda oldum ameliyatimi suan sadece kantaron yagiyla tedavi ediyorum düzenli kontrollerimde devam ediyo ayda 1 kez.

Rica ederim yardımcı olmaktan mutluluk duyarım

Arkadaşlar malesef dün Dr. Ahmet Aksoylar’ı genc yaşta kaybetmiş bulunuyoruz. Çok pozitif, iyi kalpli, tıp etiğine baglı, güler yüzlü bir doktor ve hepsinden önce de çok iyi bir insandı. Bana ameliyat öncesi ve sonrasında verdigi guven, empati, anlayış ve emegi için minnettarım. Allah rahmet etsin, yakınlarına ve sevenlerine baş saglıgı diliyorum. Çok üzgünüm. Malesef insani yönü yüksek ve etik degerlere inanan bir doktoru kaybettik.

Sema hocayı bende takip ediyorum, seçeneklerim arasında o da var. Sema hoca'yı tercih edip de ameliyat olanlar bizi bilgilendirse süper olur:))
Merhaba ameliyatınızı Sema hocada mı yaptırdınız ben de düşünüyorum da çekiniyorum azıcık da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…