Ben İzmir’de yaptırdım, Ahmet Aksoylar’a yag alma yapmadı germe oldum. Beklentiniz nedir bilmiyorum tabii!Arkadaşlar merhaba, İzmir'de karın germe estetik ameliyatı için doktor arıyorum. Uzun zamandır araştırıyorum. Birsürü doktor buluyorum ancak benim gerçek bir tavsiyeye ihtiyacım var. yani işlem yaptırıp memnun kalan birilerini arıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Ben İzmir’de yaptırdım, Ahmet Aksoylar’a yag alma yapmadı germe oldum. Beklentiniz nedir bilmiyorum tabii!
Sema hocayı bende takip ediyorum, seçeneklerim arasında o da var. Sema hoca'yı tercih edip de ameliyat olanlar bizi bilgilendirse süper olur:))Bende de Sema özden düşünüyorum fiyat uygun gelirse
Benim göbek deliğim ve dikişimin yeriyle ilgili sorun yok şimdi, ilk günler dikiş yukarda diye kendimi yerlere attımdı ama meger ödem inince dikiş de olması gereken yere iniyormus bilmiyordum tabiiBu ameliyatla ilgili bir sürü farklı şey duyuyorum. Örneğin kimisinin dikişleri çok yukarda, çirkin oluyor ve bikini giydiğinde belli oluyor. kisinin göbek deliği olası gerekenden aşğıda ya da yukarda kalıyor. kimisinin göbeği düzeliyor ancak beli incelmiyor. ya da doktor çok iyi iş çıkarıyor ancak sonrasında ilgi alaka sıfır, doktora ulaşamıyorsun gibi. ben tabiki hem bana güven verecek hem de işinin ehli birini arıyorum. bir de bazı cerrahlar meme, burun gibi ameliyatlarda çok iyiler ancak karın germe ile ilgili hiç yorum yok. bu nedenlerle de bu ameliyatı olan ve memnun kalan kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Ne kadar mal oldu tüm işlemlerBenim göbek deliğim ve dikişimin yeriyle ilgili sorun yok şimdi, ilk günler dikiş yukarda diye kendimi yerlere attımdı ama meger ödem inince dikiş de olması gereken yere iniyormus bilmiyordum tabii) Klasik bir göbek deliği kesisi yapıldı, bazı dr lar gizliyor içeriye her dr un teknigi farklı. Bel incelme dersen karın kası yırtıgı dikilince bel eski oyuntusuna kavusuyor ok ama başka artı bir yöntem var mı bilmiyorum, ha yag varsa o ayrı tabii o konuya hakim değilim. Benim belim ekstra incelmedi alınacak yag da yokmuş karnımda. İlgi ve alaka konusunda ise iki günde bir pansuma gittim. Oldukca ilgili ve güler yüzlü ve titiz bir doktor. Yaptım bitti birisi değil. Benim memede sigara nedeniyle dikiş nekroz oldu fazladan bir ay boyunca gittim geldim pansumana cok da kaprisli ve mızmız biriyim yalan yok. İzmir’de başka bir tanıdık da Cüneyt Özek hocaya olacaktı ama saglık sorunu nedeniyle iptal oldu. Başka da dr tanımıyorum
Benim ameliyatım 12 ay önceydi rakam vermem cok da dogru değil aslında mutlaka degişmiştir bir sene içinde ben 26 ödemiştim karın+meme için.Ne kadar mal oldu tüm işlemler
teşekkür ederim, ben de 2 gün sonraya gün aldım, ancak başka bir doktordan. uzun zamandır takip ettiğim birkaç doktor vardı onlardan birinde karar kıldım artık. ama yazdıklarınız beni rahatlattı biraz o nedenle tekrar teşekkür ediyorum.Benim göbek deliğim ve dikişimin yeriyle ilgili sorun yok şimdi, ilk günler dikiş yukarda diye kendimi yerlere attımdı ama meger ödem inince dikiş de olması gereken yere iniyormus bilmiyordum tabii) Klasik bir göbek deliği kesisi yapıldı, bazı dr lar gizliyor içeriye her dr un teknigi farklı. Bel incelme dersen karın kası yırtıgı dikilince bel eski oyuntusuna kavusuyor ok ama başka artı bir yöntem var mı bilmiyorum, ha yag varsa o ayrı tabii o konuya hakim değilim. Benim belim ekstra incelmedi alınacak yag da yokmuş karnımda. İlgi ve alaka konusunda ise iki günde bir pansuma gittim. Oldukca ilgili ve güler yüzlü ve titiz bir doktor. Yaptım bitti birisi değil. Benim memede sigara nedeniyle dikiş nekroz oldu fazladan bir ay boyunca gittim geldim pansumana cok da kaprisli ve mızmız biriyim yalan yok. İzmir’de başka bir tanıdık da Cüneyt Özek hocaya olacaktı ama saglık sorunu nedeniyle iptal oldu. Başka da dr tanımıyorum
Arkadaşlar merhaba, İzmir'de karın germe estetik ameliyatı için doktor arıyorum. Uzun zamandır araştırıyorum. Birsürü doktor buluyorum ancak benim gerçek bir tavsiyeye ihtiyacım var. yani işlem yaptırıp memnun kalan birilerini arıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Rica ederim yardımcı olmaktan mutluluk duyarımteşekkür ederim, ben de 2 gün sonraya gün aldım, ancak başka bir doktordan. uzun zamandır takip ettiğim birkaç doktor vardı onlardan birinde karar kıldım artık. ama yazdıklarınız beni rahatlattı biraz o nedenle tekrar teşekkür ediyorum.
merhaba bende sema özden düşünüyorum siz oldunuzmu acabaBende de Sema özden düşünüyorum fiyat uygun gelirse
Merhaba ameliyatınızı Sema hocada mı yaptırdınız ben de düşünüyorum da çekiniyorum azıcık da :)Sema hocayı bende takip ediyorum, seçeneklerim arasında o da var. Sema hoca'yı tercih edip de ameliyat olanlar bizi bilgilendirse süper olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?