İzmir'de Kar Yağıyor..

enzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
130
3
kızlar bu sabah uyandığımda gözlerime inanamadım izmirde lapa lapa kar yağıyor önceki yıllarda çok az yağardı oda nadir hemen erirdi.şimdi sabahtan beri yağıyor yoğun bir şekilde , oğlumla ben çok mutlu olduk.oğlum adeta karı görünce delirdi.çıkıp oynayalım anne diyor şimdi çıkıp oynayacağız.çocuk gibi heyecanlıyım şu an,çocukluğum aklıma geldi.hadi kızlar biz kartopu oynamaya gidiyoruz...:KK9: :KK9: :KK9:

Evet çok güzel yağıyor sabah ben tutmaz demiştim ama böle giderse öğleden sonra bembeyaz olacak :)) harika bir görüntü :)

bizim burda tuttu ve hala yağmaya devam ediyor. 10 yıl önce tutmuştu bu kadar kar. çocukların kartopu sesleri başladı.:KK1::KK1::KK1:

böyle yağmaya devam ederse akşam işten çıkıp kemalpaşa dan bornovaya gidemeyiz :KK43:

böyle yağmaya devam ederse akşam işten çıkıp kemalpaşa dan bornovaya gidemeyiz :KK43:

evet biraz zor gelirsiniz çünkü bende bornavada atatürk mah. oturuyorum bizim buralar yokuş olduğu için kaç tane arabayı yolda kalmış olarak gördüm ALLLAH yardımcınız olsun..bizde oğlumla yeni girdik içeri kardan adam yaptık,kartopu oynadık,çok eğlendik ama benim oğlum biraz hassas , hemen hasta oluyor o yüzden daha fazla tutmadım dişarda.ondan daha çok oynadım ,ben daha çok hevesliydim oynamaya :KK1: :KK1: :KK9:

bizim burda tuttu ve hala yağmaya devam ediyor. 10 yıl önce tutmuştu bu kadar kar. çocukların kartopu sesleri başladı.:KK1::KK1::KK1:

bizim burda da baya tuttu :)) kar yağınca 2-3 gün önceki soğuk hava da gitti :KK9:

Evet bu sabah başladı,yalnız siz nerede oturuyorsunuz?

Bizim buralarda ve yakın çevrelerde pek yokmuş...

Burada sadece 1 parmak var.O bile sevinmeye yetiyor:KK1:

Evet bu sabah başladı,yalnız siz nerede oturuyorsunuz?

Bizim buralarda ve yakın çevrelerde pek yokmuş...

Burada sadece 1 parmak var.O bile sevinmeye yetiyor:KK1:

bornova atatürk mahallesinde bizim burda da bir parmak kadar ama izmir için bu bile çok,ondan dediğin gibi buna bile seviniyoruz:KK9: siz nerde oturuyorsunuz?:KK1:

$P020212_09.25.jpg

izmir fuar bu sabah çektiğim bir foto çok güzel yaaaaaaaaaaa.....

$P020212_10.30.jpg

çok güzelmişş.... doğu taraflarında yaşayan arkadaşlar bizim bu halimize çok gülüyordur..

sabah kociş aradı dışarı bak diye herkezi aradım çocukta yok komşularla 12 den önce çıktık anca ısınık çok güzeldi 5yıldır burdayım anca kartopu oynayabilik ama kimsenin aklına fotoğraf makinası gelmemiş biz İzmir çıkışında olunca biraz daha fazlaydı

X