• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde karın germe göğüs protez yaptıranlar

ozzz30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
174
37
73
kızlar izmirde karın germe ve göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar varsa doktor ismi amelyat süreci ve fiyat hakkında öncesi sonrası foto gösterebilirmi... acil yardım 15 tatilde yaptırmak istiyorum şimdiden teşekkürler:))))

merhaba bende izmir de karın germe ve meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum .KK den bilgi almak için üye oldum.Çokk heyecanlıyım şu ana kadar Ufuk Bilkay ve Cemil Tugay a yoğunlaştım.Ufuk Bey eylüle kadar yokmuş diğer arkadaşlar yardımcı olunuz lütfen tecrübelerinizi paylaşalım:KK49:

merhaba ben Prof.Dr.Ahmet Seyhan'da karin germe ve meme kücültme ameliyati olacagim. Muayenehanesi Alsancak da,ameliyatlari da Özel Su Hospital da yapiyor...

selina bol şans sana umarım herşey iyi olur sanırım günün belli seni takip edeceğim bende kesin kararlıyım meme küçültme karın germe ve popo henüz dr umu seçemedim

Doç dr özlem karataş silistreliye meme silikon,tam karın germe ve kol germe ameliyatı oldum,bugun on gun oldu,çok memnunum,en guzel yanıda hiç sıkılmadan tüm sorularıma güler yüzüyle cevap vermiş olmasıydı,burada fiyat vermem uygun olmayabilir isteyen arkadaşlar özelden yazabilir

Back
X