• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de kaliteli ve uygun fiyatlı düğün resmi?

Ya artık stüdyo pek tercih edilmiyor.Tabii ilerde klasik fotoğraflardan olacak

Bu yönüyle düşünürsek stüdyo ama daha gerçekçi fon olmasını istersen

elbette ki dış çekim

Daha önce de bahsetmiştim nişanlım ile yaptığımız işten dolayı izmir'deki bir kaç fotografçıyı tanıyoruz. ama içlerinden nette albümleri olanlardan en çok bu fotografçıyı beğendim.. sizce nasıl çekimleri?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxdoğal,dış çekim foto sevenler için.
bende burayı düşünüyorum.[/B]

Biz haziranda evlendik ve şans eseri Kulahci ile anlaşmıştık... Dış çekim tabiki...
Yaptiklari iş gerçekten çok hoşumuza gitti...
Bence çalışmalarına bir bakın...

Selam kızlar, ben de fotoğraf konusunda çok kararsızım. Foto Remzinin çekimleri (hem dış hem stüdyo) çok hoşuma gitti aslında ama yine de karar vermekte zorlanıyorum. Tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Kadir Adıgüzel'in fotoğraflarını inceleminizi tavsiye ederim kızlar.
ben bayıldım çoğuna.

Benim bir tanıdığım çevresindekilere bu işi bedava yapıyor çünkü kendisine portföy hazırlıyor web sayfası için...

Üstelik bu işin eğitimi almış olanlardan birisi.

Yakında o da bu kadar ciddi paralar kazanmaya başlayacak demek ki...

Dış çekim düşünüp para veremeyecek durumda olanlar varsa yardımcı olabilirim belki...

Başka bilgi verecek kimse yok mu ??

Bu arada studyo ekrem çok pahalıymış
evet gerçekten çok pahalı..yaklaşık 3 sene önce 4000 tlye yapılmıştı çekimler;albümler vs...gerçi onlar bi sürü şey yaptırmıştı ama yine de çok pahalı..yazık verilen o kadar paraya..hiç gerek yok=/

Benim bir tanıdığım çevresindekilere bu işi bedava yapıyor çünkü kendisine portföy hazırlıyor web sayfası için...

Üstelik bu işin eğitimi almış olanlardan birisi.

Yakında o da bu kadar ciddi paralar kazanmaya başlayacak demek ki...

Dış çekim düşünüp para veremeyecek durumda olanlar varsa yardımcı olabilirim belki...

benim de 28 eylülde düğünüm olacak ve dış mekan çekimi istiyorum ama fiyatlar çok fazla. acaba yardımcı olabilir misiniz? araştırırken mesajınızı gördüm.

daha öncede diğer forumdakı bır arkadasa önermıstım oda cekimlerini ona yaptırmıs ve ekipten cok memnun kalmıs bende hatta bır baslık acıp bı kaç fotograflarını yuklemıstım.kendisi ayrıca arkadasım olur fakat bu yuzden onermiyorum gercekten kaliteli ve iyi bir iş cıkardıklarını gördüğüm için önerim zaten sizde incelediğinizde ve görüştüğünüzde göreceksiniz.icinize sinerse teklif alırsınz

burada bıkac foto ornegini yuklemıstım ama internet sitesini veriyim.ayrıcA facetende sayfasını ınceleybılırsın canım.
simdiden mutluluklar sana ınsallah ıcınize sınen bır cekım yaparsınz:))))

Back