İzmir'de kaliteli ve uygun fiyatlı düğün resmi?

kızlar yorum yapıp evlenmiş diğer arkadaşlarda memnun kalıp kalmadıklarını iletilerse çok seviniriz.
Birde stüdyo ekrem ve yence art hoşuma gitti ama pahalı diyorsunuz demi..

Şimdi gördüm fotoğrafları biraz bilgi verir misiniz?

Çalışmalarınızla ilgili özelime yazabilirsiniz.

Merhaba 15 Mayıs'ta evleniyorum düğün fotoğraflaırmın herşeyden daha güzel olmasını istiyorum detaylı olarak nerden görüşebilir?

Şimdi iki seçenek çıkıyor karşımıza ya 600-700tl verilecek stüdyo fotoğrafına

ya da 1000tl verilecek dış çekime

Sanırım 2.daha doğru olacak

Merhaba ,
Ben kesinlikle Studio SP' yi öneririm yerleri Alsancak talatpaşa bulv üzerinde tel: 4651582 internet adresleri studiosalkur.com
facebooktanda Studio SP olarak arayabilirsiniz

Klasik stüdyo fotoğraflarından çok daha farklı ve orjinal olsun, gerçekten emek verilerek yapılmış bir iş olsun, karşıma geçen fotoğrafçılar alel acele makinalarını kapıp 5-10 kare çekmesinler, benim hayatımdaki en özel gün 1 saate sığacak kadar kısa zamanda anlatılamaz diyorsanız; kesinlikle arayıp Studio SP 'den randevu alın derim ben.
Geçen sene kuzenimin düğün fotoğraflarını çektiler albümü görünce inanın hiçbirimiz gözyaşlarımızı tutamadık,Çalışma sistemeri de çok farklı sizin için özel birşeyler yapıldığını gerçkten hissettiriyorlar ve çok sıcak kanlılar sizi tanıyıp fotoğraflarınızı öyle çekiyorlar belki sonuçlar ondan bukadar farklı ve güzel oluyor.Yerleri Alsancak'ta sitelerinde yazıyor sanırım açık adresleri .
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok iyi bilmiyoum ama kuzenim zamanında çok araştırmıştı fiyatlarıdı diğer yerlere göre baya uygun gelmişti. İletişime geçerseniz eminim size yardımcı olurlar, bütçenize göre de farklı seçenekler sunabiliyorlar.

ben hemen iletişime geçiyorum. çok teşekkürler

yerce konusu geçmiş...bizzat ilgiliyim o konuyla nişan fotolarımı çektirmiştim...tek geçerim
bu yıl dış mekan çekim fiyatı 2.750...stüdyo tam kapsamlı 2.400.... fiyat yüksek elbet ama eline kimse su dökemez...

Merhabalar nişanım için dış mekan çekimi yaptırmak istiyorum. Özelden bu çalışma için istediğiniz ücreti yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
dün de baktım pc im sitenizi açmıyor. bad request diye bi seçenek çıkıyor karşıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhabalar.. Bizim de düğünümüz 19 Eylül 2010 da olacak. Stüdyo çekimimi yoksa dış mekan çekimimi daha karar veremedim. malum aileler stüdyo konusunda çok ısrarcılar ama ben de ış mekan çekimlerine bayılıyorum. Özellikle izin alabilirsek alsancakta olan tarihi havagazı fabrikasının bahçesi ve prencess otelin bahçesi çok hoşuma gidiyor. Bu çekimleri yapabilecek olan kişilerle iletişime geçmek isterim. bu arada Foto remzi bahsi geçmiş. Nişanlım ile yaptığımız işten ötürü foto remziyi çok yakınen tanıyoruz gerçekten çok başarılı çekimleri var ama dediğim gibi hala kararsızım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…