• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir'de kadın doum ve k.hastlklrı uzmanı doktor hastne önerilerinz yrdm kardeşlerim.

ne ördeği kızzzz ayyyyyy:18::45: benm kanallarıma baktı doktor ameliyatolurken ..amannnn nasıl bişi o adetin 2 katı bide :50::53::36::120:

:7: hanı vajınala muayenede smear testı yaparlar ya :) o zaman boyle plastık bırseyle asagıyı acıyorlar ...offff nasıl bılmezsın kızım yaaaaaaaa :)))))))))))))))))) sen ne amelıyatı oldun laparaskopı mı

bende memnunum canm kisimi bu doktorum gördü ameliyatımıona oldum .. ama gel gelelm olur zamanla olurbekle gençsin .. eşimde kızıo zamanla değil hemen olsun istioruz dio bize bişi sölesin hani desinki şöle yaparsak daha çabuk olur die demio
Benim de doktorum ozel mavi deniz melek hanim 7 aylik hamileyim bence isinde uzman doktor ama sunu unutma Allah nezaman isterse ozaman nasip eder 6 yillik evliyim gecmis yillarda 2 dusuk yapmistim bu hamileligimde basindan beri igne tedavisi uyguluyor melek hn Allaha sukur 7 ayi atlattik ins 2 ayi da sag salim atlatirim hersey nasipAllahin takdiri

:7: hanı vajınala muayenede smear testı yaparlar ya :) o zaman boyle plastık bırseyle asagıyı acıyorlar ...offff nasıl bılmezsın kızım yaaaaaaaa :)))))))))))))))))) sen ne amelıyatı oldun laparaskopı mı
aynen canm laparaskopi.. smear gibiyse nie bayıltıolar kızzz :1: ördek falan yaptrmam ben :52: kürtaj gibi yapıolarmş dür videosunu izleyim benn :):):):)

Benim de doktorum ozel mavi deniz melek hanim 7 aylik hamileyim bence isinde uzman doktor ama sunu unutma Allah nezaman isterse ozaman nasip eder 6 yillik evliyim gecmis yillarda 2 dusuk yapmistim bu hamileligimde basindan beri igne tedavisi uyguluyor melek hn Allaha sukur 7 ayi atlattik ins 2 ayi da sag salim atlatirim hersey nasipAllahin takdiri
aynen canm bende vazgeçtim doktorumudeğiştrmicem onu dinlicm bekle dedi bana beklicem inşallah rabbm istemedkten sonra olmaz :46:

aynen canm bende vazgeçtim doktorumudeğiştrmicem onu dinlicm bekle dedi bana beklicem inşallah rabbm istemedkten sonra olmaz :46:

evet melek hanim cok iyi biri bende cok memnunum kendisinden. ALLAH sanada saglikla kucagina almak nasip insallah... dogumunuda melek hanima mi yaptircan birde nerde olcak nasipse : )
Amin canim.evet nasipse ozel mavi denizde melek hn yapmak istiyorum.Allah bebek isteyen herkese versin hayirli evlatlar ins.

Back