• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'de kadın doğum üzerine..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jdaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jdaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
62
0
36
İzmir
İzmir de yeniyim ve doktor hastahane v.s hakkında çok fazla bir bilgim yok. izmir de doğum için ya da hamilelikte destek alabileceğim doktor ve hastahane tavsiyeleriniz var mı ?

canim devlat hastanesi dusunuyosan kesinlikle buca kadin dogumu ve tahir ozguderi tavsiye ederim...
ozelse bornova sifa ben oraya gittim...orasida gayet guzel ama ozel oldugu icin hem muayene icin hemde dogum icin ekstra ucret oduyosun... hayirlisi olsun :71:

çok teşekkür ederim güzelbahçede oturuyorum ve hastanenin ve doktorun yakınlığı biraz önem taşıyor açıkcası

sorması ayıp olmazsa özel hastanelerde doğum ve muayne ücretleri çok mu fazla ?

ben sifa icin soyliyim digerlerini bilmiyorum..
muayene ve ultrason icin 51 tl oduyodum...dogumda 650 lira diyolar ama kesinlikle o fiyatla cikmiyosum mutlaka ekstra bisey oluo:68:

bende çankaya şifaya gidiyorum doktorum çok iyi herşeyi çok güzel anlatıyor.Muayene ücreti:35TL ultrason dahil. Doğum ücreti şuan ne kadar bilmiorum ama eltim haziranda doğum yaptı 550 tl ödemişlerdi.tavsiye ederim.

İzmir de yeniyim ve doktor hastahane v.s hakkında çok fazla bir bilgim yok. izmir de doğum için ya da hamilelikte destek alabileceğim doktor ve hastahane tavsiyeleriniz var mı ?

slm canım.İzmir'de benimde sana tavsiye edebileceğim doktorlardan birisi YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİNDE görev yapan Op.Dr.Dilek UYSAL.Ben ilk gebeliğim boyunca sürekli kendisine gittim.Şuan 2.gebeliğim ve yine ona gidiyorum.İlk doğumumada kendisi girmişti.Ben çok memnunum tavsiye ederim..:34:

slm canım.İzmir'de benimde sana tavsiye edebileceğim doktorlardan birisi YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİNDE görev yapan Op.Dr.Dilek UYSAL.Ben ilk gebeliğim boyunca sürekli kendisine gittim.Şuan 2.gebeliğim ve yine ona gidiyorum.İlk doğumumada kendisi girmişti.Ben çok memnunum tavsiye ederim..:34:

cok tesekkur edrim :)

bende çankaya şifaya gidiyorum doktorum çok iyi herşeyi çok güzel anlatıyor.Muayene ücreti:35TL ultrason dahil. Doğum ücreti şuan ne kadar bilmiorum ama eltim haziranda doğum yaptı 550 tl ödemişlerdi.tavsiye ederim.

cok ilgisiz olduklarını duymustum şifanın ?

bende izmir gazi hastanesine gidiyorum doktorum ayşen hanım ve çok memnunum muayene üçreti ultrason dahil 22 tl doğum için arkadaşım 400 ödemişti

ben üçyolda egepol hastahanesine gidiyorum gökalp beye gidiyorum gerçekten muhteşem bır dr. benım 3. gıttıgım dr. çok beğendim sizi doğum konusunda çok sakinleştiriyor.muayene ücreti ult. dahil 25 lira ve çok güzel bir hastane doğum ücretını henüz konuşmadık

merhaba bende ızmıre yenı geldım ve bende senın gıbı çok doktor aradım bı kaç doktor degıştırdım
bornova şıfayada basmane şifayada gıttım ıkısınıde begenmedım açıkçası hem para verıyosun hemde devlet hastanesınden bı farkı yok ve sıfır ılgı çok kalabalık oldugu ıçın o yuzden ben pek begnmedım şu an kendıme ozel bı doktor buldum ama ben ozellıkle bayan olsun ıstıyodum bu yuzden bulmam daha zor oldu bu gıttığım doktorum çok ılgılı ama ozel muayane 150 tl muayene ucretı duşunursen şenay aycan bostanlıda yerı.ınşallah kafana uyan bı yer bulursun

canim selam bende temmuz ayinda hamile kalmayi planliyorum.Arastirma yaptim Ciglide Kordon kadin hastaliklari ve dogum merkezinde Mete Bey varmis,cok fazla ovgu aldim kendisiyle ilgili..ben ona gitmeyi dusunuyorum sahsen.

Ben Alsancak kadomere gidiyorum, doktorum Suhendan hanım eşrefpaşa belediye hastanesinin doktoru, çok memnunum, çok ilgili ve güeryüzlü, şifaya iki sefer gittim ikisinde de ağlayarak çıktım sinirimden, ilk hamileliğim ve çok hassasım ama şifa işi otomatiğe bağladığı için 9. çocuğumu doğuruyorum muamelesi yaptı, bu arada kadomer aylık ücret 175 TL ama değer insanca muameleye:)

ben de kadomer de Hatice hanıma gidiyorum. ilgili, sevecen ve kesinlikle aklınıza takılan ne varsa her şeyi her ayrıntısına kadar anlatıyor. tavsiye ederim.

Back