• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde kadın doğum doktoru arıyorum

nisankf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
2
0
1
Arkadaşlar izmirde özel ilgili bir doktor arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum doktoru varmı.

Arkadaşlar izmirde özel ilgili bir doktor arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum doktoru varmı.
Alsancakta salim şehirali var bana hamileyken sabah kahvaltıda yediğim şeyleri dahi soruyodu çok ilgili kendisi

Volkan serhat dede muayene ücreti 220 tl gerçekten bilgili hassasiyetlerinize kulak verir ben ilk bebeğimi kaybettiğim için endişem çoktu oda bunun farkındaydı ve her endişeliyim dediğimde bişey olmaz normal demek yerine içim rahat etsin diye muayenehaneye çağırırdı sürekli yazdığınızda cevaplar gece 10 da bile arasanız açar

Karşıyakada Hakan kılavuzun muayenehanesi var daha önce hamileliğimde ona gittim. Çok iyidir. benim panik hallerime rağmen çok sakin ilgili ve güleryüzlü bir doktordur. 1 yıl önce de kist tespit edildi ameliyat olmam gerekiyordu ama ben korktum erteledim. agrılarım olunca tekrar gittim ameliyata karar verdik. artık 2 doktor çalışmaya başlamışlar. Ulaş solmaz o da jinekolojik onkologmuş. ameliyata hakan bey ve ulaş bey birlikte girdiler. 4 ay önce kapalı ameliyatla kistimi çıkardılar. ameliyat sonrasında hiç sorun yaşamadım. ikisine de istediğim zaman ulaşabiliyorum.

Back