iyi geceler kızlar ben bugün egepole gittim muayenemi oldum hastane süper personel güleryüzlü ilgili doktorda çok iyi zaten tecrübesine ve referanslarını araştırmıştım ilgili bir doktor doğum ücretine gelince ssk 400liraya geliyor 300 lira hastane 81 lira yatak ücreti doktora herhangi bir fark ödenmiyor doğum odalarını da gördüm 2 katta odalar var 1, kattaki odalar çift kişilik 2, kattaki odalar tek kişilik suit odalar fakat suit odalarda kalmak isterseniz ssk kullanılmıyor ssklı hastalara çift kişilik odaları veriyorlar ama iki oda arasında konfor bakımından hiçbir fark yok tek farkı biri tek diğeri çift kişilik olması ama odalar süper ben şuana kadar çok hastane gezdim ve en bakımlı konforlu olanıburası ben doğumumu burda yapmaya karar verdim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisü-pçşğ.
canım bilgilendirdiğin için çok sağol.senin gittiğin dr adı nedir canım.orda doğum yapmış biri varmı acaba?en azından orda doğum yapmış birinden de fikir almak iyi olmazmıydı?dr unun adınıda verirsen sevinirim.benimde evim yakın bende oraya gitmek istiorm.dr un ilgiside nasıl yazarsan sevinirim.alkisalkisalkis
bende arkadaşımla egepole gittim.ama doktor bana hiç güven vermedi.bana çok yoğun olduğundan,hastalara yetişememekten,aylıkla çalıştığından bahsedip durdu.hastane yeni olduğu için gerçekten temiz.ama yeni olması iyi ve güvenilir olduğunu göstermez.şahsen yeni olduğu için personele güvenemiyorum,sürümden kazanmak için fiyatları düşürmüşler.ben vazgeçtim.
Ben Kahraman Kolday 'a gidiyorum.Gerçekten süper bir doktor.Ben de İzmir'de birçok iyi doktora gittim;ama hiçbiri Kahraman Bey kadar yardımcı olmadı bana.. :lepi:
bende dusunmustum orayı ama faz gectım evet 9 eylulden ayrılmııs dr marmarıste falan calısmıs ama google de ararsanız aldıgı ceza falanda var bend ıkız bebeklere hamıleyım yenı dogan unıtesı olan bıryerde dogum dusunuyorum ama orası cok yenı .... kuvozlerıne yenı dogan unıtesıne güvenmeye korkuyorumm allah hepımıze yardımcı olsun
ilk başta şunu söylemeliyim bende külal çukurovaya gittim rahim tersliği var çevircez dedi hamile kalamazsın demişti başka doktora gittim bunu yapmanın ne kadar sakıncalı olduğunu söyledi şu an 3 aylık hamileyim.doktorum karşıyaka devlet hastanesinin doktoru çokda memnunum bilgisi süper ALİ ŞAHİN KALENDEROĞLU..TAVSİYE EDERİM..inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...herkeze teşekkür ederim öncelikle.şebnem tandoğan ve külal çukurova ya gittim.aslında iyi doktorlar ama ben ilgi bekliyorum.benden kan testi alıp hamile değilsin diyip kestirip atıcak bir doktor istemiyorum
Ben Kahraman Kolday 'a gidiyorum.Gerçekten süper bir doktor.Ben de İzmir'de birçok iyi doktora gittim;ama hiçbiri Kahraman Bey kadar yardımcı olmadı bana.. :lepi:
canım kahraman kolday hangi hastanede ?
Canım valla Kahraman Bey sanırım Kent Hastahanesi ve Çınarlı'yı tercih ediyor. Ben doğum için gitmedim.Normal rutin kontroller için gidiyorum.