mrb "asyecinarlı", mrb "ozgeozge" O kadar çok dr. tavsiyeleri varki, 1 yılda 6 dr. a gittim, Prof. Erol Tavmergen e de gitmiştim, rahim ağzındaki yarayı görmedi, ondan sonraki dr.lar gördü, bir de Ege de Doç. Dr. Teksin Çırpan varmış tavsiye ediyorlar, ben karşıyaka da oturduğum için Ege ye gidebilirim, tadevi süresi uzun olduğu için özel yıpratacak beni, zaten 6 dr. un da özeline gittim, ayrıca tahliller falan çok geldi.MERT KAZANDI dan memnunsun, ona da gidebilirim, bilemiyorum kafam çok karışık, gerçekten büyük geçmiş olsun size, sağlıklı sıhhatli anneler olmanızı dilerim, ben şimdilik, kanamalarımdan ve kasık ağrılarımdan kurtulmak istiyorum, bebiş çok zoor benim için çok zorlu maraton, ALLAH tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin inşalllah
kızlar tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkürler, hepimizin sorunlarının biran önce çözülmesini diliyorum[/Q
canım sana geçmiş olsun ben zamanında teksin çırpanın hastasıydım ve kendisini tavsiye etmiyorum malesef memnun kalmadım tabi yinede senin tercihin.ama egede istiyorsan mert kazandı veya fuat akercan a gidebilirsin yada sermet sağol.üçüde süper hocalar yakın arkadaşlarım gittiler ve çok memnun kaldılar özelliklede mert kazandıdan.bence sende dediğim doktorları araştır umarım sağlıklı güzel günler seninle olur geçmiş olsın canım