İzmir'de iyi hastane önerileriniz lütfen..

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
Kızlar yaa benim midem bulanıyo bu sene çok çabuk hastalanıyoruz havalardan galiba bitki çayları falan içiyorum ama bu sene baya zorluyo beni kan tahlili yaptırmıştım bişi çıkmadı bazen ateş basıyo böle denge bozukluğu üşütme falanda olabilir ama vardır elbet bi çaresi.hastaneye gidiyorum anca serum verip yolluyolar düzgün ilaç vermiyolar lütfen memnun olduğunuz hastane özel yada devlet farketmez yada doktor muayenehane fln olabilir önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun ne yapabilirim :26:

Son düzenleme:
izmirde yaşayan kimse yokmu yada hastaneye hiç giden de yok heralde insan yazar =)

mide bulantısı bende çok yaşadım kahramanlarda igem gastrolojı dal merkezi var isterseniz oraya gidebilirsiniz ben memnun kaldım hatta yine gitmek istiyorum midemde çok yanma oluyor size acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun...

çok tşk ederim cnm

kızlar bişi sorcam bu sene daha fazla hastalanmaya baladık grip oluyoruz tam geçiyo derken gene başlıyo bademcikler şiş ağzıma geliyolar sanki denge bozukluğu sıtma vs. korunmak için ne yapabiliriz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…