C Cherrypiemie Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 186 134 12 Ağustos 2020 Konu Sahibi Cherrypiemie #1 Merhabalar İzmirde botox konusunda deneyim yaşayıp memnun kaldığınız doktorları paylaşırsanız çok sevinirim.Görkem çalışkan ve Ulvi Güner isimlerini duymuştum ama burada sizlere danışmak istedim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar İzmirde botox konusunda deneyim yaşayıp memnun kaldığınız doktorları paylaşırsanız çok sevinirim.Görkem çalışkan ve Ulvi Güner isimlerini duymuştum ama burada sizlere danışmak istedim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
F Freya35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2020 2 1 44 23 Eylül 2020 Konu Sahibi Cherrypiemie #2 Merhaba ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle seyit maki ye gittim fiyat diğer yerlere oranla uygun olunca biraz işkillenmiştim ama sonuc mükemmel oldu kesinlikle öneririm.
Merhaba ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle seyit maki ye gittim fiyat diğer yerlere oranla uygun olunca biraz işkillenmiştim ama sonuc mükemmel oldu kesinlikle öneririm.