Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Izmirde iyi bir kreş arıyorum.

ozmerc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
1
0
Merhaba arkadaşlar.izmirde oturuyorum.konak tarafında.oğlum 2,5 yaşında.kreşe vermek istiyorum ama karar veremedim.sizden yardım alayım dedim.kreşe bu yaşta başlaması uygunmu sizce? evde pasif zaman geçiriyor malesef.en büğyük arayış nedenim bu.birde tavsiye ediceğiniz kreşler varsa çok mutlu olurum.

selam kres buldunmu cocugunaaa. Benmde oglum suan 15 aylık bend ekararsızım calısyorum kres arastırıyorum ama emın degılım verıp vermemekde belkıde tam 2 yasında vermelıyım eger verıcksmde dıyorum cunku genelde 4 yas uygun dıyorlar kres ıcın. önerıler gelırse bendeee takıpteyım

Benim oğlum da 2.5 yaşında,seneye yani 3.5 yaşında başlatmayı düşünüyorum.ama şimdiden araştırmaya başladım okulları.bu kış evime yakın olanlarla tek tek gidip görüşücem,karar vermek için geniş zamanım olsun istiyorum.güzelyalıda güz anaokulu var,bir şubesi de alsancakta sanırım.o okulla önümüzdeki haftalarda bir gidip görüşeyim diyorum.

izmir gaziemir de iyi bir kreş bilen var mı arkadaşlar?? ben de aynı sorunu yaşıyorum..

umarım gönlümüze göre bir kreş buluruz ve sevinçlerimizi konuşuruz inşh.

sevgiler...

selamlar size yakın Kukla anaokulu var biz cok memnunuz siddetle tavsiye edebilirim size telefon no 2311031 özlem hanımdan gerekli bütün bilgileri alabilirsiiz gözünüzün arkada kalmadan cocugunuzu gonul rahatlıgıyla bırakabileceginiz bir okul :)

konak tarafı kreş kesinlikle tavsiyem minikoloji canımmm bu dönem yazdırdık oğlanı heryere baktık yeşilyurtla alsancak arasında (yeşilyurtta oturuyoruz eşimle alsancakta çalışıyoruz) minikolojiye karar kıldık iyikide öle yapmışız çocuk okula bayılıyo resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…