İzmirde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum!!!

Mucizem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
28
18
88
Arkadaşlar 2 tane kadin dogum doktoruna gittim biri sikinti yok derken digeri ilk once esimde sikinti oldugunu soyledi bu degerlerle ancak asilama olur olmadi tup bebek yapariz dedi urologa yönlendirdi ürolog degerleriniz normal sikinti yok varikoselde yok dedi bugun doktoru aradim durumu anlattim birde kan testi yaptirmisti sonucunu sordum bu kezde senin yumurtanda sıkıntı var ilac baslamaliyiz dedi daha once gittigim doktorum hic bunlardan bahsetmemisti..Bu doktor maddi olarak bakiyor sanki icim rahat degil maddi kaygisi olmayan duzgun bir doktor arıyorum devlet özel hic farketmez

batı anadolu central hospital'da çok iyi bir erkek doktor vardı ama sakın medical parka gitmee, orası berbatt

Hangi doktor acaba?? Artik biktim para gozuyle bakan doktorlardan sikinti yoksada illa biseyler bulma yada illa asilama yok tup bebek yapma cabasindalar bizede yazik ama

Hangi doktor acaba?? Artik biktim para gozuyle bakan doktorlardan sikinti yoksada illa biseyler bulma yada illa asilama yok tup bebek yapma cabasindalar bizede yazik ama
adını tam hatırlayamadım, hatırladığımda yazarım beni muayene etmişti ve gerçekten gittiğim doktorların arasında en en iyisi oydu, bence oraya gitmelisin dediğin gibi birçok yer para tuzağı maalesef

Ben de izmirliyim ve izmirde tavsiye edebileceğim tek dr prof.dr.ali baloğlu biraz tuzludur ama ben çok memnunum kendisinden. Ben suana kadar kistlerim için gittim bu doktora ancak uzmanlık alanı tup bebek vb. imiş bu konuda memnun kalanları görmüstüm.

Bu arada gercekten de medical park a sakınnn gideyim deme. Sırf para tuzağı grip oldum diye gitsen mr çektir diyecekler utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…