• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iğneli veya lazer epilasyonda iyi sonuçlar aldığınız yerler var mı?

kendi kendime cevaplıyayım:)
ben gittim memnun kalmadım

Sirinyerinn neresinde :) ben egepol hastanesine gitcem gidenler çok memnun hem de doktor tarafındn daha önem veriliyo daha titizler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sirinyerinn neresinde :) ben egepol hastanesine gitcem gidenler çok memnun hem de doktor tarafındn daha önem veriliyo daha titizler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şirinyer anacaddenin üzerinde, yanında mystical diye bi parfümeri var

Karşıyaka'da Aysel abla ve Alsancak'ta madam Janine. İkisine de gittim, ikisi de çok iyi ama Janine biraz pahalı o yüzden Aysel ablaya devam ettim, çok memnunum. Aysel ablada randevu biraz sorun olabiliyor çok yoğun olduğu için, Janine'den aynı gün için bile alabilirsiniz

Merhaba canım Aysel iğneli epilasyonda iz yada herhangi bi sorun yaşamadan bittimi tüylerin

Merhaba canım Aysel iğneli epilasyonda iz yada herhangi bi sorun yaşamadan bittimi tüylerin
Merhaba, ben düzenli gitmedim o yüzden biraz kaldı. Aysel abladan iz yok. Ama halam düzenli olarak 6 seans gitti 1.5 ay kadar aralıklarla ve tamamen bitti

Bende gitmek istiyorum ama daha önce karşıyaka da müge epilasyona iğneli için küçük bi bolgeye denedim ve leke kaldı hala kabuk geçmedi yaptıralı 1 aya yakın oldu ve çok korkuyorum yüzüm delik deşik olmasını da istemiyorum bide bana utanmadan gelicekmisin diyo Aysel ablayı denemek istiyorum ama leke iz doku kaybıda olsun istemiyorum çevremizde o kadar kotu niyetli insanlar varki surdakilere bile çoğu yazılanlara inanasim gelmiyo açıkçası Ankara'da Zeynep Polat ve Julia hanım var ikiside yaptıkları işleri paylaşıyo ve kadın en fazla kabuk iki gün yada 4 gün olur diyo müge hanimda hala kabuk geçmedi ve ayreten çocuk kandırır gibi 5 ayda biter diyo uzman olan kişi bu şekilde ay olarak karar veremez alttan kıl gelince ne olucak ne yapıcak açıkçası çok merak ediyorum buna ne cevap vericek avukat aile dostumuz var ve bu şekilde yapılan yerlere gerekileni yapmak gerekiyo dedi inşaallah benim gibi başkasını da kandırmaz Allah'tan küçük bölgeye yaptırdım yoksa yüzüm berbat olurdu bu işte uzman olan kişiler cildi güzelleştiriyo bile ne yazzikki İzmir'de 1 tane bile Ankara'daki Julia hanım ve Zeynep Polat gibi işini ortaya sunan yok maalesef rabbim iyi niyetli insanlarla karsilastirsın bizi kasam dolsun hesabı değil bu işler cilt bu şakaya gelmez bilmiyosan yapma kendisine yapılsa ne yapar acaba yazık insanlık ölmüş

İnsan parasıyla rezil olmasın yaa bide şunu soyliyim kızlar iğneli epilasyon yapıyorsanız mutlaka Zeynep Polat ve Julia hanımı izleyin ve nasıl işler yapıyorlar görün işinde o kadar uzmanlar ki giden kişilerin cildi gerçekten her seansta daha güzelleşiyo ve sivilce izleri cilt renginde acilmada oluyo randevu bulsaydim gidicektim ama maalesef randevu yok dolu hep rabbim daha da çok versin inşallah çünkü işlerini hakkıyla yapıyorlar

Back